torstai 10. elokuuta 2023

Kesälläkukkia-olanylipussukka

 Tilkkuyhdistys FinnQuiltilla on Ommellaan yhdessä-haasteena heinä- ja elokuun ajan ommella kukkablokki. Muutamalla blokilla olen osallistunut haasteeseen. 


Tässä viimeisimmät joista sitten ompelin uuden olanylipussukan. Selailin vanhoja tilkkutyölehtiä ja vuoden 2009 American patchwork&quilting-lehdestä pisti nämä kukkamallit silmään niin että tehtävä ne oli:) Lehdessä oli vielä kolmaskin erilainen kukka ja niistä oli tehty neulakirja. Sille ei nyt ollut tarvetta ja päädyin pussukkaratkaisuun. Malleissa oli käytetty käsinkirjontaa mutta jätin ne tekemättä ja ompelin kukkiin pikkunappeja kirjonnan tilalle:)
Näillä kolmella kukkablokilla olen myös osallistunut haasteeseen.
Niistä ei ole ainakaan vielä syntynyt sen enempää. Jospa sitten joskus löytyy käyttöä, kuka tietää:)Punaväriminttu on aikas kivan näköinen kukka:)

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia ja voisi antaa vaikka lahjaksi. Terv. VEKKI

  VastaaPoista
 2. Söpöjä kukkablokkeja. Itse olen kokonaan unohtanut tuon kukkablokkihaasteen. Pitänee tarttua toimeen ja ommella jotain. Malleja olisi kyllä tarjolla.

  VastaaPoista
 3. On tosi hauskat kukat olanylipussukassa! Näitä ei kasva joka pihassa :) Raparperikin on taitavasti saanut uuden risteytyksen. Heleä väri punamintussa. Vinkki ensi kesäksi, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit blokit. Pussukan tikkaus on hauskaa kuviota, kuin kuplaa!

  VastaaPoista