torstai 27. heinäkuuta 2023

Kesäpuuhasteluja

 


Näiden villasukkien kutomisen olen aloittanut jo alkuvuonna ja nyt ne viimeinkin valmistuivat. Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogissa oli ohjeet tähän malliin ja ne näyttivät niin kivoilta että innostuin. Silloin tällöin tulee kudottua sukkia mutta yleensä teen vaan yksivärisiä tai korkeintaan muutamilla raidoilla. Tämä oli kuitenkin niin helppo ja kivannäköinen malli että valitsin varastostani jo toisetkin langat seuraavien tekemiseen:) 

Marimekkokangaspalasta pyydettiin tekemään pieni tuplakehyskukkaro. Kun kerran pyydetään niin sitten tietenkin tehdään;) 

Kaverini kertoi säilyttävänsä kassissaan tavaroita eri pussukoissa ja siitä muistui mieleeni kristallimuovi jota on varastossa, sitäkin:) Läpinäkyvästä pussista on helppo nähdä heti mitä se sisältää eikä tarvitse avata kaikki pusseja löytääkseen etsimänsä. Pussin tein vuosia sitten Katrin kurssilta saadun ohjeen mukaan.

Tykkään lukea iltaisin ennen nukkumaan menoa ja kun kirjoja on kertynyt jonkun verran hyllykköön niin olen aloittanut niiden lukemisen uudestaan. Muutama kirja on tullut vastaan jota luen kuin uutta. En muista lukeneeni ko.kirjaa ollenkaan mutta toiset ovat kovinkin tutun oloisia vaikka lukuhetkestä on kulunut jo pitkän aikaa. Kun kuulin Jenni Haukion kirjan ilmestymisestä niin sen päätin hankkia ja mielenkiintoista luettavaa siinä olikin koko rahan edestä:)

 Pitkästä aikaa käytiin pienellä päivän reissulla ystävien luona Porin seudulla. Ajeltiin samalla tutustumaan muutamaan kohteeseen joissa ei ole ennen käyty.

Muutaman kuvan nappasin veistospuistosta jossa oli pienen polun varrella eri taiteilijoiden tekemiä teoksia.

Tarja Huhtasen kodin pihapiirissä riitti katseltavaa:) Kyllä jotkut ihmiset ovat idearikkaita! Monesta tavarasta on keksitty vaikka mitä kivaa:)Kallon rannalla


Merenrannalla on aina yhtä ihanaa:) Vaikka täällä on käyty ennenkin en kyllästy koskaan näihin maisemiin. Onnin passi pysyy siistinä omassa pussissaan:)Tiina Saaristo oli tehnyt Kotiliesi-lehteen kivan ohjeen tulppaaniblokkiin. Kokeilin ohjetta ja tein blokista pussukan;)Ruusuköynnös kukkii omassa pihassa ensimmäistä kertaa näin kauniisti. Siinä se on ollut muutaman vuoden mutta vasta tänä vuonna se innostui kukkimaan kunnolla. Lieneekö syynä että vasta tämän kesän alussa rupesin hoitamaan ja huolehtimaan siitä niinkuin kuuluukin;) Aiemmin se on saanut olla vähän niinkuin oman onnensa nojassa.

7 kommenttia:

 1. Kyllä Suomesta löytyy monenlaisia taitavia ihmisiä. Patsaspuisto kuulostaa mukavalta. Kristallimuovi on käyttökelpoinen tuote. Ostin sitä taas HobbyPointilta. Minuakin kiinnostaa tuo Tiina Saariston tulppaaniblokki. Kaunis köynnösruusu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenlaista taitoa löytyy ihmisiltä, sen olen huomannut kun reissuillamme olemme poikenneet erilaisissa kohteissa:)

   Poista
 2. Raitasukat on kivoja ja tuossa on raitaankin pientä uudistusta. Kehyskukkaro on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita sukkia näkyy somessa todella paljon:) Mulle riittää nämä simppelimmät mallit;)

   Poista
 3. Kauniit sukat! Näinköhän pitäisi lähestyä kirjoneuleita minunkin... Tottakai pitää heti ryhtyä hommiin kun tulee tilaus! Mukavia pussukoita syntyi. Minulla on "värikoodatut" pussukat jämälangoille :) Montakohan kertaa olemme huristelleet Patsapuiston ohi - ihan väärin. Pitäisi pysähtyä. Ruusuköynnös on valtavan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikoodatut pussukat jämälangoille on taas hyvä idea, tämä on pidettävä mielessä. Nyt kun mietin niin mullahan on eri värisiä pussukoita 12 kpl kun osallistuin joka kuukausi eri väristen pussukoiden ompeluun:) Jospa käyttäisi niitä hyväksi:)

   Poista
 4. Ruusuköynnös kiittää saamastaan huomiosta.
  Tilkkupussukat on kivoja, persoonallisia. Kuten myös kassit, ne kun voi aina koodata menojensa mukaan 😄

  VastaaPoista