perjantai 26. toukokuuta 2023

Matchstick Pouch

 Monenlaisia ompeluhoukutuksia tulee taas vastaan somessa ja nettiä selaillessa. Voi-voi sentään:) Tilkkulehdessäkin oli Maaritin ohje hirsimökkipeittoon ja sekin oli oikein kiinnostava. Kun vaan ehtisi tehdä kaikkea mitä haluaisi. Kaksi keskeneräistäkin on vielä vaiheessa. 

Laundry Basketilla on taas tänäkin vuonna ohjeet kesämysteeriin ja kun niin olin ajatellut että tänä vuonna en sitä tekisi mutta niin vain kävi että liityin mukaan;)

Tässä vuoden 2022 Laundry Basket- mysteeri joka valmistui vasta talvella...


...vuoden 2020 valmistui sentään jo sen vuoden kesän aikana:)


Helen Steelellä oli ilmainen ohje Matchstick pussukkaan. Innostuin koska tähän oli käytetty väriävaihtavaa lankaa ja niitäkin kun on kertynyt varastoon niin tähän oli hyvä upottaa yksi rulla:) Vetoketjujen päädyt tehtiin myös mulle uudella tavalla ja niistä tuli oikein siistit. Tätä systeemiä taidan käyttää jatkossa.Pussi on kooltaan aika iso, korkeus 23 cm ja leveys 33 cm. Mitähän sinnekin sisään laittaisi;)


Luonto on kyllä kaunista näin alkukesällä kun vaan huomaa katsella ympärilleen. Nämä kuvat on aamulenkin varrelta napattuja:)

11 kommenttia:

 1. Kyllä tykkään kovasti näistä peitoistasi! En ihmettele yhtään että olet taas mukana :) Itse välttelen onnistuneesti sitoutumista :) On tosi siisti pussukka, sekä tyylikäs että siististi tehty. Olet osannut hyvin ommella suoraa! Kaunista on tosiaan, ne kaikki vihreän sävytkin. Käytiin Urjalassa Pölkinvuorella ihastelemassa tulppaaneja ja samalla sai koko matkan nauttia väreistä. Syksyllä istutettiin sipuleita kuusen alle pienen pojan kanssa ja niitä on kyllä hartaasti odotettu koko talvi. Nyt kukkivat kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vuosi sitten käytiin mekin Pölkinvuorella. Vasta syksymmällä hoksattiin että tämmöinenkin paikka on sopivan etäisyyden päässä. Kukat eivät enää paljonkaan kukkineet mutta sain ostettua joitain vihanneksia mukaan:) Kiva paikka!
   Kiva kun odotus palkittiin, pikkupoika on varmasti iloissaan:)

   Poista
 2. Kyllä olet taitava Mysteeripeittojen tekijä. Ehkä minäkin voisin taas kokeilla jotain pientä mysteeriä. Pussukka on tyylikäs. Meidän pihassa kukkii muutamia tulppaaneja, ja omenapuut availevat nuppujaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteerien ompelussa on aina oma juttunsa, tykkää lopputuloksesta tai sitten ei. On vaan otettava riski;)
   Alkukesä on aina niin kaunista.

   Poista
 3. Kauniita töitä molemmat! Ei ihme että houkuttaa,
  Onpa jännä tuo pussukan pinta, kivan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin juuri tuohon pintaan pussukkaohjeessa ja siksi sen ompelin. Muutenhan se on ihan tavallinen pussi paitsi vetoketjun päiden ompelusysteemi oli uutta minulle:)

   Poista
 4. Tosi kauniita peittoja molemmat! Pussukassa on kiva tikkaus, vähän erilainen. Luonto onkin kaunis tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmässä kuvassa olevan mysteeripeitto kelpasi tyttärelle:) Olin aika mielissäni:) hän kun ei yleensä innostu peitoistani;) Joitain pussukoita on sentään huolinut;):)

   Poista
 5. On toi mysteeripeitto niin upea. Ja mikä työ siinä on. On niin paljon kaikkea mitä haluaisi tehdä, mutta aika vaan ei riitä. Onkohan nämä niitä eläkeläisten kiireitä ;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläkeläisten kiireitä on, olen samaa mieltä:)

   Poista
 6. Mysteerien ihanuus. On kyllä upeat työt!

  VastaaPoista