lauantai 5. marraskuuta 2022

Putkipenaali ja lila pikkupussi

 Täällä tuhtailen kolmen tekeillä olevan torkkupeiton kanssa mutta kovin hidasta on touhuni:) Yksi on jo harsittu, kahteen muuhun vanut ja takakankaat leikattu joten edistystä on tapahtut mutta aika hitaasti. Vaikka sanontahan kuuluu että hiljaa hyvää tulee, jospa se nyt pitäisi paikkansa;);) Toivotaan niin:)


Katrin kurssilla tehtiin putkipenaali tai toiset suurensivat osia ja tekivät samalla mallilla niskatyynyn. Itse tyydyin penaaliversioon koska meillä on jo niin paljon tyynyjä että päätin jättää sen väliin tällä kertaa. Tämä vie vähemmän tilaa varastossakin;) Pinta on koottu yhdestä kesken olevasta torkkupeiton jämäpaloista.Sain joskus tämän pienen paneelipalan Katrilta kaupanpäälliseksi ostoksistani. Teki mieli ommella pieni välityö niin pikkupussin tästä ompelin. Pussin koko on 13x13 cm. Toisen puoli on koottu jämäsuikaleista ja muutaman piston ompelin koristeeksi.Vuoreksi löytyi laatikosta oikein sopivan värinen kangas:)

9 kommenttia:

 1. Kaunis putkipenaali, jämäkankaat toimii hyvin! Penaalit ja pussit on helppoja pikkulahjojakin, paremmin kuin tyynyt :) Sievät sipulikukat paneelinpalassa, hyvät jämäpalat toisella puolella ja kylläpäs löytyikin sopivan värinen vuori. Täydellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siis säilöä kaikenlaisia pieniäkin kangaspaloja;) Joskus saattaa löytyä oikein sopiva kohde vaikka vuosienkin päästä kuten tämä pussukkavuori:)

   Poista
 2. Johan on tekemistä, kun ompelet samaan aikaan kolmea peittoa! Ainakin Karhuntassu näyttää olevan mukana. Putkipenaali on mukava ja sen voi antaa myös lahjaksi, jos ei ole itsellä käyttöä. Pikkupussi on kaunis ja silmiin pistää taustan iki-ihana helmitaulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi peittopinta on kesäinen mysteerityö joka jäi vaiheeseen kun siihen piti keksiä jatkopala. Pitkään kesti mutta vihdoin sain päätettyä mitä siihen laitan. Kaksi muuta keskeneräistä on eri kursseilla aloitettuja töitä. Nyt ovat kaikki siinä vaiheessa että pitäisi saattaa ne loppuun:)
   Helmitaulua pyörittelin aikoinaan kaupassa moneen kertaan ja mietin sen ostamista. Lopulta päädyin ja tyytyväinen olen hankintaan:)

   Poista
 3. Pussukat ovat kyllä kivoja ja pienempi on oikein suloinen. Mulla on myös pari-kolme peittoa tekeillä, mutta nyt on niin paljon muuta tekemistä, että ei oikein etene nuo tilkkutyöt.

  VastaaPoista
 4. Siellä Katrin kurssilla syntyy paljon kauniita juttuja, olispa lähempänä. Saija

  VastaaPoista