maanantai 28. marraskuuta 2022

Jouluinen tähtiliina

 Viimeviikkoisella Katrin kurssilla ommeltiin tähtiä. Tähtimallilla tein kaksi pikkuliinaa joille oikeasti on tarvetta:) Olohuoneen pöytä nimittäin tarvitsi uudet joululiinat koska aiemmin ommellut eivät tänä vuonna sopineetkaan sisustukseen;)Kaivelin tässä yhtenä päivänä joulukortteja esiin enkä muistanut ollenkaan että viime vuonna olinkin ommellut muutaman. Ne lähetän joillekin kivoille kavereille:)
Kaupastakin olisi varmaan löytynyt tähän kohtaan sopiva pikkupöytä mutta taitava kun on käsistään niin sen voi tehdä itsekin. Siis tämä pöytä on pojan käsialaa. Hän halusi kokeilla miten onnistuu pöytä itse tehtynä ja onnistuihan se:) 


Missäspäin se makkaranpaistopaikka olikaan?


Vähän matkaa kun kuljettiin niin löytyihän se:)Vielä kun hetken malttaa odottaa niin saadaan herkkuja:)
 

Pitäiköhän tästä lähteä trimmaajalle miettii Onni:)

11 kommenttia:

 1. Ihanaa ommella työtä, jolle on tarve valmiina! Ja upean pöydän on poika mestaroinut! Onnekkaita ovat noiden korttien saajat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaappiin kertyy paljon ommeltuja pusseja, peittoja sun muuta että oikein on onnellinen kun joillakin ompeluksella on päämäärä:)

   Poista
 2. Kyllä tähtiliina kruunaa pöydän! Nyt sopii väriin! Onpas taitava poika sinulla! Aivan superhieno pöytä! Käsityöläissukua :) Joulukortit ovatkin pieniä tilkkutyötauluja! Onnikin on niin tyylikkäänä villapuserossaan ja kyllähän partakarvoista voi olla ylpeä - ei ole jokaisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trimmaaja on sanonut että hän lyhentää partakarvoja vaan vähän mutta ei suostu kokonaan leikkaamaan kun kuuluu rodun ominaisuuksiin:) No sopiihan parta näille, ei me niitä leikattaiskaan muuten kyllä kaipaa siistimistä koko koira;)

   Poista
 3. Herkkiä, kauniita joululiinoja. Minä askartelin joulukortteja, mutta en ommellut. Pitäisi varmaan aloittaa heti vuoden alussa, että saisi aikaan noin kauniita ja persoonallisia kortteja, Toivottavasti korttien saajat osaavat arvostaa työpanostasi. Poikasi on todella taitava: hieno pikkupöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korttien tekeminen pitäisi aloittaa heti joulun jälkeen muuten tulee kiire;)

   Poista
 4. Hienot tähtiliinat ja kauniit värit. Omitekoiset kortit ovat aina kivoja tehdä ja saada. Pöytä on tosi hieno ja taitavasti tehty! Onnilla on hieno villapaita, hyvin tarkenee ja vielä makkaraa vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortteja on kiva tehdä:) Vaikka on niissäkin oma näpräämisensä että saa suht´koht siistejä:)
   Metsäretkeilyt ja -lenkit ovat tosi mukavia, tykkään:) ja Onnista ne on parhaita, siellä on niin monenlaisia hajuja tutkittavana;)

   Poista
 5. Vai voi itse joulukortitkin ommella 😍 ne tekee ketä osaa .Minä olen ostanut muutaman mitkä lähetän . Makkara maistuu juurikin näin valmistettuna .

  VastaaPoista
 6. Onpa tyylikkäät liinat ja passaa maton väriinkin. Onpa upea pöytä, taidokasta työtä. T. Saija

  VastaaPoista
 7. Kivoja nuo kuusikortit. Kyllä Onni tietää, missä kivoin paikka on.

  VastaaPoista