torstai 25. elokuuta 2022

Woven sunshine-torkkupeitto ja matkailua

 Jämätilkkulaatikot on käytetty aika vähiin, hyvä niin, mahtuu taas uusia pikkupaloja joita varmaankin tulee kun syksyn kurssit alkavat;)

Peitto ja Norjan maisemat.

Seuraavaksi otin käyttöön vähän isommat kangaspalat joita on jäänyt muista töistä mutta jotka ovat myös aika pieniä paloja. Ensimmäiseksi ompelin tämän Woven sunshine-peiton jonka malli on Tula Pinkin kirjassa. Toinenkin peitto on jo aluillaan ja kangaspaloja riittäisi varmasti vielä kolmanteenkin. Siihen on pieni ajatus mutta katsotaan ehdinkö toteuttamaan sen. Aluillaan olleva peitto pitää saada ensin valmiiksi:) ja kun kurssit alkavat niin sieltä tulee taas uusia ideoita, voi olla että kolmas jää tehtäväksi myöhemmin;)

Lähikuvaan sain värit hyvin oikeanlaisiksi. (Norjan sää oli suosiollinen:)). Tikkauksena kaksi suoraa rinnakkain vapaasti ommeltuna pystyyn ja vaakaan.




Taustapuolelle löytyi laatikosta pinnan väreihin sopivaa kangasta. Jatkoin sitä etupuolen kangaspaloilla.


 Kaunispäällä otettiin tämä kuva peitosta ............



........ ja Onnista:)




Kiilopäällä oli hienot maisemat iltapäivälenkillä Onnin kanssa.


Sivakkaojan laavulla on paistettu aina makkarat Kiilopäällä käydessämme. Nyt tehtiin herkkujen herkkua S`More:) Jäi kyllä hyvä maku suuhun:)


10 kommenttia:

 1. Onpas mukavat matkailukuvat! Niin hienoa syntyy ihan vain ylijäämäpaloista! Keltainen tekee sen niin aurinkoiseksi. Minullakin menossa tuo kaksoistikkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyytyväinen olen itsekin lopputulokseen vaikka tämän värisiä kankaita en yleensä osaa käyttää:) Näytti tuo kuitenkin onnistuvan:)

   Poista
 2. Kiva värimaailma, sopusointuinen ja sävyjä on riittänyt koko peittoon. Itse olen nähnyt Kiilo- ja Kaunispään vain talvella. Upeat maisemat näyttävät olevan myös kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiilo- ja Kaunispää ovat varmasi kauniita talvella! Käytkö siellä hiihtämässä?

   Poista
 3. Upea, energinen peite. Maisemat 🤩

  VastaaPoista
 4. Upeat maisemat ja tosi aurinkoinen peitto. Hyvä idea käyttää vähän isommatkin tilkut. Pian alkaa taas kurssit ja taas saa paljon uusia ideoita, eikä kaikkia kerkiä edes tekemään:) Mukavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin olevani fiksu kun päätin tyhjennellä kangaslaatikoita ja valita malleja joihin voisin käyttää pienehköjä kankaan loppuja. Kaupunkimme kangaskauppa ilmoitti lopettavansa ja myy kaikki kankaat -50%. Sinne suuntasin askeleeni ja johan löytyi uusia tilkkutyökankaita varaston täydennykseksi;) Se siitä fiksuudesta:)

   Poista
 5. Tässä on tosi raikkaat värit. Peitto joka sopii jokaiseen vuodenaikaan! T. Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu mukavalta itsestäkin kun pystyy joskus vähän eri värimaailmaan kuin tavallisesti:)

   Poista