lauantai 30. heinäkuuta 2022

Summer Mystery Quilt 2022

 Laundry Basket Quilt:in Summer Mystery Quiltia lähdin ompelemaan näistä kankaista. Yhden kukkakankaan lisäsin mukaan. Se näkyy keskellä työtä sekä tähtien sisällä.Vähän arvelin että pinnasta saattaa tulla aika kirkas koska mukana on voimakas keltainen ja oranssi. Kuten olen aiemminkin todennut että mysteerit ovat mysteereitä ja jos hommaan ryhtyy niin riski on otettava:) Mysteeriä oli kiva ommella, ohjeet tulivat sopivassa tahdissa ja hyvin pysyi mukana. En kuitenkaan ole vielä ihan varma tykkäänkö lopputuloksesta vai en;)

Työ on kooltaan n.155x155 cm. Mietinnässä on lisäänkö ylä-ja alareunaan vielä jotain ja ehkä sivuillekin? Tikkaustapakin aiheuttaa pohdintaa;) Pidän hetken taukoa tämän työn kanssa, ehkä ajatus sinä aikana kirkastuu:)Onnin kanssa ihaillaan kesän vihreyttä:)

7 kommenttia:

 1. Siitä tuli kyllä oikein kaunis ja raikas! Ei tarvitse epäillä! Minun silmään nämä värit käyvät hyvin. Ja kyllä kelpaa ihailla vihreyttäkin! Sieltä pallohortensiat ja muut hehkuvat upeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaat ovat kyllä kauniita ja sopivat toisiinsa mutta ehkä silmääni sekoittavat keltainen ja oranssi jotka eivät ole niin "mun värejä" ;)

   Poista
 2. Minusta värit hehkuvat ja kuviot tulevat hyvin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kankaat ovat sinällään kyllä tosi kauniita, livenä katsellen vielä kauniimpia:) Mutta, mutta......jokin ei vaan täsmää omaan silmään;)

   Poista
 3. Minä tykkään kuviosta ja väreistä. Se kyllä usein auttaa, että laittaa työn hetkeksi sivuun ja antaa ratkaisun muhia rauhassa :) t. Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen huomannut myös että tuo tepsii:)

   Poista