sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Onnipussi ja -eväslaukku

 Kaksi päivää ommeltiin ahkerasti Katrin farkkukurssilla. Tai ainakin yritin olla ahkera, tuloksena kolme tuotetta:)



Onnin kanssa lenkkeillessäni käytän aina yhtä ja samaa olan yli pussia. Siellä on kaikki koiralenkillä tarvittavat tavarat, lisään vain puhelimen mukaan ja sitten vaan menoksi. Vanha oli tehty myös farkkukurssilla ja vähän samantyylinen mutta se oli jo aika kuluneen näköinen niin nyt oli hyvä tehdä uusi:)



Mulla on aika vähän farkkuja mutta vielä riitti paloja tähän pieneen, kooltaan 21x28cm kokoiseen eväskassiin. Ruskehtavat palat ovat tavallista tilkkutyökangasta. Käppänäkuvien lisäämiseen sain idean Katrilta. Ylempänä olevaan olkalaukkuun osasin hoksata sen itse mutta en ymmärtänyt että tähänkin voisin niitä laittaa;)

Nyt on enää muutama pieni farkkupala jäljellä:( Pitäisi kai kysellä kavereilta josko heiltä saisin poistoon meneviä. Kirpputoreiltakin voisi löytyä jos niillä tulisi käytyä.


Perhepiirissä on kyselty pienelle juomapullolle tai tölkille pussia jota voisi kuljettaa olalla. Siinä olisi kuulemma hyvä olla myös yläreunassa suljettava rutistus. Yhdessä Katrin kanssa mitoitettiin tämäkin ja hyvä tuli. Vielä on saatava hyväksyntä saajalta tai tehdään uusi mutta tästä on hyvä lähteä muokkaamaan.


Onnikin oli kovin kiinnostunut Suomen jääkiekon olympiamitalijakotilaisuudesta:)



Taas mulla kävi niin kuin ennenkin. Pyydettiin tekemään yksi mustavalkoinen kehyskukkaro:) Kun en tiennyt ihan tarkkaan mitä kokoa halutaan ja minkälaista kangasta niin teinpä sitten useamman vaihtoehdon:) Arvaatko mikä näistä valittiin;)


13 kommenttia:

  1. Farkut ovat päässeet hyötykäyttöön. Itselläni taitaa olla yksi pussi lasten vanhoja farkkuja aitalla; niistä saisi jotakin aikaan. Jännä, että eläimetkin ovat kiinnostuneita siitä, mistä niiden omistaja. Minä haluaisin kehyskukkaroista sen , missä on perhonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteen vähänkin isompaan farkkutyöhön menee yllättävän paljon materiaalia. Jos sinulla on useampia farkkuja niin niistähän voisi tehdä vaikka tyynyn, tuolinpäällisen, ison kassin ja paljon muuta:)

      Poista
  2. Molemmat farkkujutut on hienoja, tietenkin. Et sinä rumia osaakaan tehdä. Onko sinulla matto tulossa, kun on nuo kangaspuut? Sulo tykkää myös katsoa urheilua telkusta ja luonto-ohjelmia myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiston kangaspuissa oleva aloitus on ollut siinä jo ainakin kolme vuotta joten tekijällä, joka en ole, ei ilmeisesti ole kiire työnsä valmistumisen kanssa:)

      Poista
  3. Tyylikkäät kassit! Tuollainen koiran ulkoilutus pussukka olisi tarpeen, kun aina työnnän tavarat taskuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoilutuspussukka on kätevä kun siellä on kaikki mitä reissulla tarvitsee. Laitoin sinne yhden kotiavaimenkin valmiiksi niin ei tarvitse kuin puhelin työntää mukaan:)

      Poista
  4. Nuo pienet laukut on sopivia farkuista, isommat kassit tulee yllättävän raskaita. Kuvat ovat hyvin paikallaan :) Kaikki kukkarot on kauniita, veikkaan kuitenkin tuota missä on valkoiset plussat, vaikka Muijatkin kilpailee suosiosta sen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tullut ajatelleeksi että isompi farkkukassi olisi painava mutta kun sanoit sen niin uskon että niinpä taitaa ollakin:)

      Poista
  5. Hienoja farkkukasseja ja varmasti käytössä käteviä. Kivat kuvatkin niissä. Kukkaroista ottaisin tuon Muija-kankaasta tehdyn:)

    VastaaPoista
  6. Kyllä farkuista on moneksi. Olisi kiva tietää mitä kaikkea niistä on tehty maailmassa. Onkohan mitään vastaavaa mmonikäyttöön. Oikein mukavan näköisiä olwt tehnytkin. Tuollainen Onnikassi on niin tarpeen.

    VastaaPoista
  7. Onpa nämä kaikki niin kivoja ja käytännöllisiä.

    VastaaPoista
  8. Taas monta kivaa työtä! Puolikkaista heksagoneista tehty kassi on tosi kiva ja hauskaa, että Onnikin pääsi siihen mukaan.

    VastaaPoista
  9. Kyllä olet taitava tekemään. Tuo perhonen voisi olla valittu.

    VastaaPoista