maanantai 14. maaliskuuta 2022

Joululahjaksi ................

 ................... saamastani kangasnipusta ompelin alkuvuoden aikana torkkupeiton, koko 140 x 160 cm.

Nipun kankaiden värit ovat musta-harmaa-kulta-hopea. Kaikkia näitä toisiinsa sekoitettuna. Kankaat riittivät juuri ja juuri tähän peittoon. Kaarevia kohtia leikatessa jäi pieniä paloja ja niistäkin voi vielä kehitellä jotain mukavaa kunhan vähän vaivaan ensin aivonystyröitä:) Siinä voi kyllä kulua tovi jos toinenkin. Reunakaitaleen väriä mietin hetken kun näistä kankaista ei siihen riittänyt. Mustan arvelin tekevän peiton synkäksi ja kun sopivan kimaltavaa harmaata löytyikin kaapista niin sen arvelin hyväksi.




Katolta pudonneet lumet estävät pääsymme takapihan portille. Onnin kanssa sitä tässä vähän ihmetellään:) 

12 kommenttia:

  1. Moderni ja tyylikäs peitto! Reunus on ihan nappivalinta. Värit varmaan miellyttävät Onniakin, niin on oman turkin värejä :) Lunta näyttää tulleen ihan reippaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin etsiä juuri näille kankaille sopivaa mallia ja se oli kyllä vähän hankalaa. Tässä kuviossa kankaiden värit ja kuviot pääsevät hyvin esille. Kangasnippu oli hieno mutta minulle haastava:)

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen peitto, tyylikäs! Reunakaitale näyttää juuri oikealta valinnalta. Meilläkin on tippunut katolta lumet ja aika korkeita valleja on ympäri taloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumien putoamisvaaran takia ei uskalleta nyt päästää Onnia yksin takapihalle. Pitää mennä itsekin vähän seurailemaan missä se siellä kuljeskelee:)

      Poista
  3. Upea muuta ei voi sanoa 🤗❤

    VastaaPoista
  4. Joululahjakankaat ovat päässeet hyvään käyttöön ja niistä on syntynyt tyylikäs tilkkupinta. Meillä lumet ovat lähellä putoamispistettä eli ne ovat valuneet osittain katon reunan yli. Älköön kukaan jääkö alle!

    VastaaPoista
  5. Hienosti hyödynnetty mahdollisimman paljon. Upea peitto!

    VastaaPoista