sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kun kädet eivät tee sitä mitä pää tahtoo.....

.................. niin valmistuu suorastaan rumaa jälkeä. Kun suunnittelin tätä Marimekon vanhasta ruusukangaspalasta valmistuvaa pussukkaa niin näin päässäni siitä valmistuvan aivan toisenlaisen mikä olikaan lopputulos.


En ole ennenkään aina ollut täysin tyytyväinen aikaansaannoksiini mutta tuo on kyllä pohjanoteeraus!!
Olin koko viikonlopun Katrin tilkkutyöleirillä ja siellä sen ompelin ja työnsin valmistuttuaan nopeasti laukkuuni;) Ko.ohje oli paljon pienempään pussukkaan ja olisi varmaankin kannattanut noudattaa sitä eikä ruveta sooloilemaan:) Ehkä opin taas jotain:) 
Olan yli pussukkaan harjoittelin napinläpivetoketjutaskua ja se onnistui melko hyvin. Kiva kukkakankainen pussi on mukava näin kesällä kun kaikki aiemmin valmistuneet ovat enemmän tai vähemmän mustasävyisiä. Kuvassa alimmaisena on kurssilla ommeltua tilkkupintaa, siitä valmistuu varmaankin jotain pirteää:) Jos tuo kurssiompelus ei nyt mennyt ihan kohdalleen niin ainakin kiva kukkaistutus oli vastassa kun tulin kotiin:)


9 kommenttia:

 1. Niin minusta se on aivan ihana kuten kaikki mitä olen sinun nähnyt tekevän. Kiva istutus todella.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sinun tämän kerra otsikko. Nauroin sille makeasti, kun se tuntuu niin tutulta; lohduttavaa, että muillekin sattuu...Kukkaistutus on viehättävä.

  VastaaPoista
 3. Pussukka näyttää minun silmissäni oikein hyvältä ja onnistuneelta.

  VastaaPoista
 4. Nila, Helena ja Amalia, kiitos kannustavista kommenteistanne:). Edelleen kuitenkin mietin miten päädyin valmistamaan tuollaisen pussukan, en tykkää siitä yhtään:(

  VastaaPoista
 5. Tosi hauska kukkalaatikko. Onni tykkää tuosta kaverista. Taidat olla nyt turhan kriittinen itsellesi. Ihan kivahan tuo on.

  VastaaPoista
 6. Pussukassa ei ole mitään vikaa! Kyllä ruusut somistavat niin kauniisti pussin kylkeä - toivottavasti toivut vielä pettymyksestäsi, tosin me ei nähdä mikä se oli visiosi.
  Porraskukat todella ottavat tulijan kauniisti vastaan :)

  VastaaPoista
 7. Mikäs vika siinä ruusukaisessa muka on? Taidat olla nyt vaan hieman turhan ilkeä itsellesi. Kukallinen pikkuinen on oikein kesäinen ja ihastuttava. Hauska kukkalaatikko, haastaako Onni sitä leikkiin?

  VastaaPoista
 8. En näe mitään vikaa pussukassasi. Kaunis ja hillitty väri. Ehkä sitä on itselleen turhan ankara.

  VastaaPoista
 9. Mitä?!!! Pussukahan on tosi kaunis! Kukallinen on suloinen. Hauska kukkalaatikko.

  VastaaPoista