lauantai 15. kesäkuuta 2019

Onni lomailee:)

Lähdettiin Savonlinnaan mökkireissulle muutamaksi päiväksi haistelemaan uusia tuoksuja:)
Reissulla on tapana katsella maisemia ja niin minä teenkin;) Kun olen rohkea kaveri niin kiipeilin tänne kivetykselle katselemaan Saimaan liplatusta.
Laiturilta voin sitten seurailla kalalokkien keskusteluja keskenään ja välillä otan vähän kantaa samaan keskusteluun. Uimaan menoakin mietiskelin mutta veden lämpötilan ollessa 14 astetta niin ei-ei, liian kylmää!" Tosin en kyllä välitä uimisesta muutenkaan. Riittää kun tassut vähän kastuu!
Ei ole kovin kiireisten koirien hommaa asua tuolla saaressa. Seurattiin jonkin aikaa miten homma etenee kun vastarannalle tuli traktorin kanssa mies ja lossi oli tällä rannalla. Kaveri otti veneen, souteli sen kanssa hakemaan lossia. Kiinnitti veneen mukaansa ja lähti ajamaan takaisin. En päässyt mukaan:( No, menköön, keksin kyllä muutakin tekemistä.....................kuten lepäilyä mustikkamättäällä;)

Kaveri pääsi rannalle, ajoi traktorinsa siihen mutta sepäs ei lähtenytkään käyntiin joten miehen piti hakea jokin työkalu rannalla olevasta kopista. Vähän aikaa se korjaili perämoottoria ja sitten vasta hänen matkansa rannalle pääsi jatkumaan. Rauhaisaa maalaiseloa, sanoisin:)


Jatkan sitten sillä rauhaisalla maalaiselolla:)Taas pitäisi katsella maisemia. Nyt ollaan kotimatkalla ja poikettiin Tertin kartanolle. Minä kyllä mielummin haistelen ja tutkin onko täällä muita lajitovereita käynyt:) 

 Vielä piti ihmetellä Kenkäveron kukkaistutuksia. Ei kiinnosta!

4 kommenttia:

 1. Ihana tarina onnellisesta Onnista Saimaan matkalla!

  VastaaPoista
 2. Kyllä teillä on niin mukavan näköistä siellä, vettäkin haistelit. Täällä kuivalla maalla kun ei ole kuin tuo onneton Vantaa. Näytti maisemien katselukin väsyttää kun noin rennosti sohvalle heittäydyin lepoon. Nauti, Onni lomasta.

  VastaaPoista
 3. Ihania uusia hajuja varmasti löytyi ja Onni näkyy osaavan ottaa rennostikkin :)

  VastaaPoista
 4. Kadehdittavan rento asento sohvalla :D

  VastaaPoista