lauantai 31. elokuuta 2013

Sydämen asioita

Hieno otsikko kirjoitukselle:) Jutussa ei kuitenkaan ole mitään järisyttävää. Piti vaan laittaa tuo otsikoksi kun se kuulosti niin kivalta.

Kerron jälleen että olen joskus päättänyt että en osta enää Danielle Steelin kirjoja kun niitä on jo aika paljon. Muistatteko jokin aika sitten olleen arvauskilpailun;) Ja ne kun ovat sisällöltään melko samanlaisia vain aihe ja henkilöt vaihtelevat.
Mutta taas kerran päätös ei pitänyt. Uusin tuli ostettua ja luettua.Parhaillaan luen kirjahyllystä poimimaani kirjaa jonka olen jo lukenut. Suunnitelmissa on lukea uudelleen muitakin aiemmin hankittuja kirjoja. Yleensä kun luen kirjaa toista kertaa palautuu nopeasti mieleen kirjan juonteet. Tällä kertaa tuntuu oudolta, en muista kirjasta mitään. Tosin siinä ei tapahdukaan juuri mitään - sekö lienee syynä vai olenko pohdiskellut aivan muita asioita edellisellä lukukerralla:) 

Sydämen asioita oli kun valitsin kankaita seuraavaan työhön. Näitä on kyllä aika paljon, voi olla että jokin tippuu matkan varrella pois.Toinen sydämen asia tuli eilen kun pyydettiin ompelemaan poikalapselle peittoa. Tuntuu mukavalta kun kerran on jo ommellut jotain tilaajalle, siis voi ajatella että aiemmin tehty on ollut mieleinen kun uuttakin pyydetään.
Työpäivän jälkeen oli vaikea saada ajatuksiaan suunnittelemaan mallia. Siis sitähän on suunniteltava heti kun pyydetään vaikka sen voisi siirtää seuraavaankin päivään:) 
Iltalenkillä käytyämme pää rupesi taas vähän toimimaan ja pari mallia tuli mieleen, toki netissä oli vähän pyörittävä ja kirjoja selailtava ennenkuin vaihtoehdot selvisivät. Taidan sitten ommella molemmat työt niin voi tilaaja valita kumman haluaa. Siis toimin taas perinteisesti. Ainakin kaksi pitää tehdä jollei kolmekin:) Peiton valmistumisella ei onneksi ole kiire. Työpäivien jälkeen ei tahdo saada mitään muuta kuin peruskotityöt aikaiseksi ja ompelut jäävät viikonloppuun. Syyskuun lopulla on viikon loma jospa silloin.........


Yhteen vaihtoehtoon valitut kankaat. Siis nyt näiden kankaiden kimppuun.

 Suunnitelmissa oleva isompi projekti saa odottaa hetken (jos toisenkin).

9 kommenttia:

 1. Kauniita kankaita, jännä nähdä mitä niistä syntyy....

  VastaaPoista
 2. Minulla on samanlainen virkattu peitto. Siinä tosin ei ole tuollaista boordia. Virkkasin yhdessä äitini kanssa 70-luvulla. Poikien peitot ovat aina kovin haasteellisia, joten jään odottamaan mielenkiinnolla, mitä kivaa keksit.

  VastaaPoista
 3. Molemmissa kangasnipuissa löytyy tuttuja kankaita. Ihan tuntui hassulta katsoa noita kuvia, kun juuri äsken täällä kotona samoja kankaita katselin. Jään odottelemaan, mitä niistä syntyy.

  VastaaPoista
 4. Kangasvalinnat näyttävät mielenkiintoisilta. Minulle käy aina samoin Jo Nesbö dekkareiden kanssa,aina kohdalle osuessa ne pitää lukea.

  VastaaPoista
 5. Kivat urakat tiedossa! Kaunis, syksyinen tilkkupinta on myös Steelin alla!

  VastaaPoista
 6. Oih-voih, alkaa sormia syyhyttää, kun katselee noista kankaita! Pitäisi etsiä taas ompelukone ompeluhuoneen sekasorron keskeltä...

  VastaaPoista
 7. Oikein kivannäköisiä kankaita ja inspiroivia. Kiva nähdä mitä teet niistä.

  VastaaPoista
 8. ♥ houkuttelevia kangasyhdistelmiä! Varmasti tulee ihania!

  VastaaPoista