sunnuntai 25. elokuuta 2013

Elokuun kukkatarha

Hermot on tallella tikkaamisen jälkeenkin:) Kiitos blogikavereille neulanvaihtovinkistä. Sen jälkeen työ sujui kuin tanssi:)
Tilkunviilaaja keksii aina nimiä omille töilleen ja siitä innostuneena minäkin ajattelin että kopioin ideaa ja laitan myös nimet ompeluksilleni. On kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Pyörittelin päässäni monenlaisia nimiä mutta vaikeaa oli tällä kertaa. Aika vierii hiljalleen -peiton nimi  syntyi helposti, se tuli ajatuksiin jo samalla kun ompelin peiton osia yhteen. Tämä sai nimensä takapuolen kankaasta jossa on paljon kauniita kukkia.
Peitto on ommeltu Summer in the Park-blokeista ja jo sekin olisi ollut hauska nimi työlle.
Laitoin peittoon aika paksun vanun ja tikkasin melko harvakseltaan, niinpä siitä tuli mielestäni tosi kivan muhkea.   

Torkkupeiton koko on 120 x 170 cm.
Takana on Jokkemaa-blogista voittamaani tosi ihanaa kangasta. 

Ompelin muutama vuosi sitten ystävättärelleni syntymäpäivälahjaksi torkkupeiton. Juhlissa annoin sen sankarille pienen puheen kera. Peittoa ihastellessamme sankarin anoppi totesi että taitaa peitto olla takapuolelta kauniinpi kuin päältä:) Onkohan tässä sama tilanne:)

15 kommenttia:

 1. Annan kyllä ääneni etupuolelle. Kaunis peitto. :)

  VastaaPoista
 2. Minä pidän etupuolesta huomattavasti enemmän! Kiva blokkimalli ja kauniit värit.

  VastaaPoista
 3. Kauniimpi etupuolelta! Kukkakangaskin toki on nättiä, mutta tilkkupuoli on niiiin kaunis. Kiva lukea, että olen innostanut sinutkin nimen keksintään! Kivan nimen keksit, hyvin ajankohtainen ja sopiva. Onhan peitossa sitten myös nimilappu?!

  VastaaPoista
 4. Etupuoli on parempi. Hyvä, kun neulavinkki tuotti tulosta. Gurut sanovat, että isolla neulalla tulee näkyvämmät reiät, mutta lanka ei katkeile. Katkeileva lanka katkoo myös hermot.

  VastaaPoista
 5. Etupuolesta minäkin tykkään.. on kerrassaann u p e a :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on upea peitto ja tuo etupuoli kyllä kauniimpi kuin kukkapuoli, joka kaunis sekin. Olet niin taitava.

  VastaaPoista
 7. Kaunis on peitto molemmilta puolilta ja taustakangas hieno, mutta annan ääneni etupuolelle se on niin kaunis!!!

  VastaaPoista
 8. Molemmat puolet miellyttävät, mutta etupuoli enemmän. Onko peitto ommeltu Kankaisen rullasta? Minkä kokoinen peitto on ja montako rullaa siihen meni?

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis peitto, on siinä ollut tikkaamista kerrakseen! Ja tosiaankin etupuoli on upea!!

  VastaaPoista
 10. Kiitos vastauksestasi. Sitä arvelinkin, että yksi ei riitä peittoon. Pitääkin ottaa rulla esille ja leikata lisäksi suikaleita samanlaisista kangaspaloista, joita onneksi ostin.
  Peittosi on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 11. Aivan upea peite, ja tilkkupuoli vie ehdottomasti voiton :) Langan katkeilemiseen voi auttaa myös kirjontalangalle tai metallilangalle tarkoitettu neula, niissä on molemmissa vähän isompi silmä kuin tavallisessa neulassa.

  VastaaPoista
 12. Nätti kuin koru tämä peittosi. Nuo väritkin on niin hirmu onnistuneet. Taustakangas kruunaa, on oikein nättiä sekin. HIENO!

  VastaaPoista