lauantai 7. syyskuuta 2013

Mr. Blue Sky

Syyskuun BOM
Tarkoitus oli laittaa värit vähän toisin mutta leikkasin kankaat väärin. Hanhien tummat ja kulmien punaiset olivat vaihtaneet paikkaa:) Enpä lähtenyt muuttamaan.


Tammikuussa aloitettiin BOM-blokit ja yhdeksässä kuukaudessa syntyneet ovat tässä.Uutta palapeliä olen ehtinyt hieman aloittelemaan. Viime viikonloppuna leikkasin osat ja levitin ne keittiön pöydälle ja siinä ovat, hankala on lähteä siirtelemään. Muutaman ompelinkin silloin ja huomenna pitäisi varmaankin saada ommeltua loput jotta päästäisiin käyttämään pöytää siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu:) Onneksi tänäänkin oli kaunis ilma ja ruokailu saatiin suoritettua ulkona:)
Paula Satunnainen -blogissa kehui hiljattain pienten kärpästen ansaa ja antoi siihen ohjeen. Otin vinkistä vaarin ja saalista on saatu;)7 kommenttia:

 1. Hei Irma,
  Kertoisitko vielä miten pääsee kärpäsistä eroon ? viime vuonna kokeilin laittaa lasiin fairia, valkoviinietikkaa ja vettä ja se toimi, mutta nyt valkoviinietikka on loppu.
  Kiva kokonaisuus tuli sinun blokeistasi.

  VastaaPoista
 2. Laitoin purkin pohjalle limua ja muutaman omenapalan.

  VastaaPoista
 3. Kivasti sopivat yhteen kaikki BOM:t ja kivan näköinen tuo palapeli.

  VastaaPoista
 4. Blokki näyttää kauniilta ja hyvä sakaroissa on oikein hyvä järjestys.

  VastaaPoista
 5. Mua harmittaa, kun ei näy kuin joka toinen kuva :(.
  Samaa ilmiötä on esiintynyt omassa ja muutamassa muussa blogissa, enkä tiedä mistä johtuu. Liekö tää mun takkuileva kone syyllinen vai mikä, mutta potuttaa.

  Ekan kuvan saan näkyviin ja siitähän ei meikäläinen kuuna päivänä olis huomannut, että joku väri on muka väärässä paikassa. Mun mielestä just hyvä noin :)

  VastaaPoista
 6. BOM:t sointuvat mukavasti yhteen! Ja palapeli -tilkkupinta on myös hauskannäköistä!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että vinkki on myös käytännössä hyväksi todettu! Olemme edelleenkin säästyneet tämän syksyn ötökkäaallolta, mutta eiköhän se vielä ilmesty, yhtä varmasti kuin vuodenajat vaihtuvat...
  Palapeli on kivan näköistä isona pintana!

  VastaaPoista