lauantai 29. syyskuuta 2012

Tiedättekö tunteen.............

..............kun harmittaa ja suututtaa oikein kovaa.Ostin joskus kauan sitten kynän jolla voin piirtää kankaaseen kuvioita tikkausta varten. Paljonkaan en ole kynää käyttänyt, joskus vaan ihan kokeilumielessä. Pyyhekumi on tarkoitettu juuri noiden ääriviivojen pyyhkimiseen ompelun jälkeen. 
Nyt ajattelin että tällä kertaa otankin kynän käyttöön ja piirrän tähtien ympärille kauniit kaaret jotta tikkaaminen olisi helppoa;) Ja tyhmä kun olin en kokeillut kumittaa kynän jälkeä etukäteen ja tässä tulos. Vaikka kuinka yritän hangata kumia niin keltainen jälki vaan näkyy ja näkyy!!! Siis nyt harmittaa oikein reilumman mukaan:(
Joo, lähdenpä jatkamaan kumittamista. Taidan kuitenkin juoda ensin pullakahvit:)

11 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen :(
  Jospa se siitä vielä lähtisi. Tai jos pullakahvien jälkeen tuntuu, että se hento väri ei siinä haittaa?
  kaunis on tilkkutyöso joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, harmittaa varmasti ;-(

  Minulle on käynyt joskus noin valkoisen puseron kanssa, kun "merkitsemispaperin" keltainen ei lähtenyt pesussa pois ja näkyi ohuen kankaan läpi puseron oikealla puolella.

  VastaaPoista
 4. "Hyvä ruoka(pullakahvi)parempi mieli!

  VastaaPoista
 5. Tunne on tuttu :( tosin vähän erilaisessa tapauksessa. Toivottavasti sait kumitettua keltaisen pois. Ei sitä kyllä paljoa edes näy ja tikkaus on niin ihana ettei kukaan edes huomaa :)

  VastaaPoista
 6. Tiedän ja tunnistan tunteen, mutta kaunis työ kuitenkin tulossa, toivottavasti värin saat kummailtua pois!

  VastaaPoista
 7. Minä en kyllä sitä nähnyt tuossa kuvassa. Kiva malli ja varmaan kaunis koko työ.

  VastaaPoista
 8. Kerran töhrin valkoisen pinnan kuulakärkikynällä, oli pöydällä kun nostin peiton sen päälle. Tuli kunnon viiva, mutta kun aikani kynsilakanpostoaineeseen kastetulla tops-puikolla hankasin, viiva hävisi.

  VastaaPoista
 9. Oletko kokeillut poistaa jälkiä harjaten tai kostealla sienellä? Jossain mainittiin myös, että viimeistään pesussa jäljet lähtevät pois.

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis, viivoista huolimatta. Toivottavasti saat enimmät pois, tai sitten vain toteat niiden kuuluvan siihen :)

  VastaaPoista