keskiviikko 26. syyskuuta 2012

modern Patch work

Pari viikkoa sitten huomasin olevani taas vuoden vanhempi:( Noh, sitä ei onneksi huomaa muuten kuin katsoessaan allakkaan (tai peiliin).
Poika näyttää hyvin tietävän mikä on äidin mieleen. Tarkkailee ilmeisesti ympäristöään melko hyvin koska lahjus meni aivan nappiin:) Viime vuonna sain häneltä Modern Blocks-kirjan josta olen ehtinyt kokeilemaan vain tähtiblokkia jossa on erikokoiset sakarat.
Tämän kirjan olen katsellut jo useampaan kertaan ja todennut että melkein kaikki mallit ovat kiinnostavia. Nyt ei sitten tarvita muuta kuin ahkeruutta ja laittaa ompelukone surraamaan.
Jos olisin oikein fiksu en ostaisi vähään aikaan yhtään tilkkukirjaa tai -lehteä vaan käyttäisin olemassa olevia hyödyksi toden teolla. Jos totta puhutaan niin kankaitakin näyttäisi riittävän aika moneen ompelukseen. Niitäkin on vaan hankittava kun ovat toinen toistaan kauniimpia ja eihän sitä koskaan tiedä minkälaista kangasta milloinkin tarvitsee, pitäähän varasto olla riittävän suuri ettei hommat vaan jää sen takia kesken:)
Antaas nyt sitten kattoo kuin käy hankintojen kanssa:)6 kommenttia:

 1. Onpa taas mielenkiintoinen kirja :)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut vanhenemisestas!
  Hyvää tilkkusyksyä!

  VastaaPoista
 3. Voi meitä, sä kuullostat ihan multa!! Kirjoja, kankaita yms härpäkkeitä kertyy... ihanaa kun on muita samanhenkisiä tilkkuilijoita :) Täytyy ihan tutkia kunnolla mitä sun blogista löytyykään...

  VastaaPoista
 4. Synttärionnittelut! Kylläpä olikin kivan oloinen lahja. Jään odottelemaan, minkä mallin toteutat ensimmäisenä!

  VastaaPoista
 5. Onnitteluja tulee täältäkin. Kirjoja (eikä kankaita) ole koskaan liikaa! Liekö tuo tilkkuilijoiden motto?

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnitteluni! Fiksu poika sinulla :) Täällä on hiljaista käsitöitten suhteen, takana on viikon päiväkotinäyttö ja tuntuu, että takki on tyhjä. Nyt pitäisi vielä kirjoittaa portfolio näyttöviikosta, joten hiljaista on jatkossakin :( Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista