sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Konstit on monet

 ja hätä keinot keksii ja mitä kaikkia sanontoja niitä onkaan:)
Meinasi itkukin tulla mutta onneksi vain hetkeksi aikaa kun niin harmitti. Ei auta itku markkinoilla  tässäkään kohdassa, kyllä se vaan on pohdittava miten eteenpäin mennään. Suunnittelin jo jonkinlaista uutta tikkausta kaarien päälle mutta ajatus vaikutti huonolta koska nimenomaan suunnitelmana oli valkoinen lanka enkä mielelläni sitä halunnut muuksi muuttaa.
Mietin millä muulla jäljen saisi pois kun pyyhekumilla ja siitä tuli mieleeni Vanish-pesujauhe jota minulla oli vähän purkin pohjalla kaapissa. Sekoitin jauhetta veteen ja kostutin kynsiharjan liuokseen ja käsittelin joka kaaren aineella. Annoin hetken aikaa vaikuttaa, huuhtelin ja laitoin työn pesukoneeseen lyhyelle ohjelmalle. Keltaiset kynänjäljet olivat hävinneet:) Kyllä nyt hymyilytti:) Taas piti kokea miten tyhmyydestä sakotetaan. Noh, nyt pääsen jatkamaan työtä hyvillä mielin;)


Sillä aikaa kun tähtityö oli kuivumassa kävin valitsemassa kankaita seuraavaan projektiin joka on uusimmasta kirjastani. Työhon tarvitaan 24 erilaista kangasta. En muista koskaan käyttäneeni näin paljon erilaisia kankaita yhteen työhön mutta kerta se on ensimmäinen

Uusimman Taito-lehden kannessa on kuvattuna mielenkiintoisen näköiset sormikkaat. Vilkaisin lehden sisäsivuille löytyisikö ohjetta ja siellähän se oli......mutta nyt päätin kieltäytyä ja tyytyä vaan katselemaan haaveillen kuvaa. Kaikkea kun vaan ei ehdi vaikka miten haluaisi:)
8 kommenttia:

 1. Hyvä ja kiva, että sait jäljet pois ja työtäkään ei ole kiva jatkaa jos siinä on jotain mennyt omasta mielestä pieleen.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun ongelma ratkesi, peitosta on tulossa kaunis. Mitähän jännää meinaat tehdä noin monen kankaan kanssa, saisko vilautusta mallista?

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että jäljet lähtivät.
  Upeita, syksyisiä värejä tulossa seuraavaan työhösi

  VastaaPoista
 4. Naiset keksivät aina keinot! Jään mielenkiinnolla odottelemaan uutta työtäsi :)

  VastaaPoista
 5. Hienoa! On kyllä tosi kaunis peitto tulossa.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, kun sait jäljet pois, ettei iso työ mennyt hukkaan. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta.

  VastaaPoista
 7. Kyllä se hätä keinot keksii! Hienoa että peitto puhdistui! Ottaa taatusti pattiin kun muutoinkin isotöisiä juttusi, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!
  Laitoin maksun tilillesi tuotteistasi.
  Seesteistä syksyä!

  VastaaPoista
 8. Täytyy tunnustaa, että se "venkura" työ oli minun. Olin jo vähän aikaa keräillyt siihen kankaita. Olin oikeastaan oikein tyytyväinen lopputulokseen.

  VastaaPoista