sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Menneen ajan markkinoilla

Eilen käytiin Lohjalla Menneen ajan markkinoilla. Meille on muodostunut perinteeksi käydä joka vuosi siellä, muille markkinoille ei juuri mennäkään. Ne pidetään aina tässä joulukuun 10 pv tietämillä.Tavaraa oli tarjolla jos jonkinlaista ja vaikka kuinka paljon, huh-huh. Ihmisiä oli hämmästyttävän paljon liikkeellä, sadekaan ei estänyt kulkijoita. Täällä sekä myyjät että kojut on puettu jouluisiin tunnelmiin ja se näyttää mukavalta. Ensimmäisen kerran kun kävimme täällä oli kova yli 20 asteen pakkanen ja paljon lunta maassa ja silloinen hyvä tunnelma on syöpynyt mieleeni niin että odotan sitä tulevaksi joka vuosi:) 

4 kommenttia:

 1. Mekin kävimme Lohjalla viime vuonna, nyt on tarkoitus mennä Porvooseen ensi viikonloppuna!

  VastaaPoista
 2. Itsekkin tulin sieltä juuri, mutta kaikki jo pakkasivat kiivaasti tavaroitaan. Onneksi saimme pari herkullista kakkua mukaamme ja lanttulaatikon :D

  VastaaPoista
 3. Kaupallisuutta siis menneinäkin aikoina. Kuitenkin tunnelma toista kuin super-hyper marketeissa.
  Minun jouluni minimalistinen, itse tehtyjä lahjoja, kierrän kauppakeskukset joulunalusaikana kaukaa.Totitouhu toinen asia.
  Joulunalustunnelmaa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Sinä ennätit vanhanajan markkinoille, minä en vaikka asun vieressä :)) Ja käyn viikottain töissä juuri Lohjalla. No, ehkä sitten ensi vuonna.

  Maritta

  VastaaPoista