maanantai 12. joulukuuta 2011

Kiemuraliina

Jokin aika sitten tilasin Tilkkutarhasta kiemuraliina-tarvikepaketin. Jossain kohdissa piti miettiä ohjetta enkä tiedä ymmärsinkö kaikkea oikein mutta liina siitä kuitenkin tuli:) Paketissa olleen kurpitsakankaan vaihdoin kaapistani löytyneeseen vihreään. Mukana olleeseen vanuun ihastuin, se oli todella sopivan ohut ja jämäkkä tähän tarkoitukseen. Tikkauksen ompelin läpinäkyvällä siimalangalla vain muutamaan kohtaan seuraten keskikohdan kuviota.
Ommellessa syntyi monta uutta ideaa muuntaa tätä mallia;)


Liinan koko 32 x 74 cm.

7 kommenttia:

 1. Tuli heti mieleeni "Letkajenkka".
  Kaunis liina!

  VastaaPoista
 2. Kiva liina! Sopivasti jouluksi sait valmiiksi. Näin Marlen blogissa, että samanlaista tilkkupintaa voi käyttää vaikka vetoketjupussukassa.

  VastaaPoista
 3. Paljon kivampi kuin neliö vain :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Seuraavaksi pussukka vai kenties kassi tuolla mallilla?

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti !
  Liina on rauhallisen näköinen, vaikka onkin montaa väriä :)

  VastaaPoista
 6. pitsivetoketju-pussukka on helponta ommella aloittamalla juuri vetoketjun kinnittàmisellà. Sitten vain lyhyet sivut kiinni, tàssà vaiheessa pussukka on aivan litteà, vetoketju pààllà keskellà. Sitten leikataan kulmista palat pois, noin 5 kertaa 5 senttià, pààllispuolta nostamalla nàkyy, miten nurkat pitàà ommella kulmasta kulmaan. Vuoriosa ommellaan samalla tavalla, vetoketjun tilalle jàtetààn tilaa ja lopuksi vuori kiinnitetààn kàsin vetoketjun reunoihin, nopea tapa valmistaa pussukoita.

  VastaaPoista