lauantai 10. joulukuuta 2011

Kirkasraitaiset sukat

 Ihan niinkuin ei muuta tekemistä näin joulun alla olisi kuin sukkien kutominen varsinkaan kun akuuttia tarvetta ei ole:) Mutta niin kovasti päässä pyöri tuo sukkalanka että haettava sitä oli ja kun sitä oli kotona niin kokeiltavakin oli mitä siitä tulee. Samalla reissulla ostin kyllä toistakin Seitsemän Veljestä Raitalankaa eri värisenä, kohta pitää varmaankin nähdä mitä siitä tulee. Tämä kirkkaus ainakin piristää:)


Vanhasta käyttämättömästä pellavapyyhelinasta syntyi annettujen tarkkojen mittojen mukainen pussi. Sisään on tarkoitus laittaa korkea hiuslakkapullo ym.hiusten laittoon tarvittavaa tavaraa. Lisäohjeeksi annettiin että pussin pitäisi pysyä pystyssä. Sisäpuolella on luonnovaalea kangas ja välissä ohut vanu, tikkaukset ompelin kuvioiden välistä suoralla pitkällä pistolla.
Pussi ei niin kovin näyttävä ole mutta asiansa ajaa...luulen niin:)

4 kommenttia:

 1. Onko Seitsemää Veljestä noinkin pirtsakkaa väriä. Oikein kevätsukat tai kaamoksen keskellä jalat ilostuu noin veikeistä väreistä.
  Pussukkasi taas hieno ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat nuo sukat. Minun kutomiseni loppui kuin seinään, kyllästyin, yhdet miesten dukat vielä oli listalla mutta jää kyllä tulevaisuuteen. Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Tämän pussukan kommentti meni edellisseen ihanan meikkipussukan kommenttilootaan, mutta lue se sieltä.

  VastaaPoista
 4. Sukkiahan tarvii aina ja on tosi ihanan väristä lankaa. Ja pussukka on tosi kaunis!

  VastaaPoista