sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Puutarhahattu, salaisuustyö

 Katrin syksyn kurssi aloitettiin ompelemalla nelikko-blokkia. Tein kolme blokkia mutta vasta ensi kerralla niistä syntyy jotain valmista.



Toiselle kurssikerralle saatiin esittää toivomuksia mitä ommeltaisiin. Muutamia kiinnostavia asioita tulikin tarjolle mutta itse ehdotin hatun tekemistä. Olin ostanut aiemmin Tilkkutarhasta puutarhakankaan ja tykkäsin käyttää sen tähän. Hattuja en yleensä käytä mutta olen huomannut että usein kesällä kaipaan sitä tehdessäni pihahommia.



Maaritin salaisuustyöhön on nyt kolmas osa valmiina. Voi olla että kakkososan teen uudelleen eri kankaista mutta katsotaan miten ne sopivat työhön kun nään viimeisen osan alkuvuoden Tilkkulehdestä. 





Elokuussa tehtiin parin viikon reissu Norjaan vuokratulla matkailuautolla. Muutamama vuonna on jo aiemminkin käyty siellä ja olen tykännyt kovasti joka matkasta. Tänä vuonna oli vaan jotenkin niin parasta että heti lähtisin uudestaan jos olisi mahdollista:)

Nämä kaksi kuvaa ovat Kittilästä. Siellä on paikka nimeltään punainen hiekka ja toivomuslistallani oli käydä katsomassa sitä. Hiekka oli todellakin punaisempaa mitä olen ennen nähnyt. Syy hiekan värille löytyy helposti googlettamalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti