lauantai 15. kesäkuuta 2024

Kivinen tie-kaitaliina

 Ystävätär pyysi tekemään pientä kaitaliinaa jonka koko olisi 40 x 80cm. 


Kivinen tie-mallilla olen ommellut Katrin kurssilla kaitaliinan meidän piirongin päälle ja se todettiin hyväksi malliksi myös tulevaan liinaan.Väreiksi toivottiin harmaa, lila, keltainen ja ripaus mustaa. Kaivoin kaapistani muutamia kankaita ehdolle ja nämä tuli valituksi. Kun oli malli ja värit tiedossa niin mikäs oli ommellessa;)Tytär on innostunut tekemään savitöitä. Äitienpäivänä sain häneltä kauniin kukkaruukun ja nyt oli Onnin vuoro saada oma vesi/ruokakippo. Tämäkin on mielestäni oikein hieno!Somesta tuli vastaan idea laittaa popcorneja multaan. Ostin niitä vartavasten kokeiluun kun muuten ei meillä oikein ole käyttöä. Hyvin lähtivät kasvamaan petunioiden kanssa ja on aika kivan näköisiä;)Sinitiainen kurkistaa pesästään. 

8 kommenttia:

 1. Minä pidin tuon Kivisen tien ompelusta, siskoni neuvoi sen tekemisen minulle. Kaunis liina.
  Enpä tiennyt, että popkorneja voi laittaa kasvamaan. Hauska juttu.
  Sinitiainen kurkkii herttaisesti kauniista mökistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä liinamalli on kyllä helppo ja nopeatekoinen ja lopputuloskin melko kiva:)

   Poista
 2. Kaunis kaitaliina! Pyyntöön on aina ihana vastata. Savitöistä tulee kyllä hienoja! Keramiikkakisojen seuraaminen kuuluu meillä lemppareihin. Eipä olis tullu mieleen kylvää popcorneja :) Hauska tulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mielenkiintoista kun "tilaajalla" on itsellä värinäkemys mitä haluaa. Liiinasta tuli kyllä aika kiva vaikka itse en näitä värejä olisi osannut valita kun ovat mulle vähän vieraita. Tyytyväinen olen kyllä valmiiseen liinaan.

   Poista
 3. Olen törmännyt monessa nyt popcornin kasvatukseen, mutta en mistään saanut selville, että voiko sitä "maissiheinää" syödä?
  Tiedätkö sinä?
  Ja oli kiva törmätä aktiiviseen ja tosi monipuoliseen blogiinkin - sinun käsissähän syntyy vaikka ja mitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta:)
   Kävin kurkkaamassa blogiasi ja siellähän oli paljon mielenkiintoista luettavaa:) Sait minusta seuraajan;)

   Poista