maanantai 2. toukokuuta 2022

Kirjastokassi

 Kevään viimeisenä ompelutyönä opiston tilkkutyökurssilla tehtiin kirjastokassi.Kirjat ovat jämätilkkulaatikosta kerättyä materiaalia ja nimet ym.hulpioreunoista jääneitä ja säästettyjä tekstejä:) Olipa kyllä kiva sommitella kassin pintaa ja etsiä sopivia nimiä kirjoille.


11 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea, ihana kassi! Olet löytänyt hauskoja ja sopivia tekstejä! Houkuttelee etsimään omistakin varastoista. Kirjahylly onkin ollut toivelistalla ja tämähän kävis verryttelyksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjahyllystä olen myös haaveillut aina kun sellaisen kuvan olen jossain nähnyt:) Opettaja antoi kivan tekotapaidean tähän. Itse olisin lähtenyt tekemään vähän vaikeamman kautta;)

   Poista
 2. Vallan mainio. Näyttääkin juuri siltä, että on kiva tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, kuis kommentti tuli anonyyminä….Terv. Saija

   Poista
  2. Näitä voisi tehdä enemmänkin jos olisi tarvetta;):)

   Poista
 3. Voi, miten jännä kirjastokassi. Tuollaiseen löytyy tarvikkeita.

  VastaaPoista
 4. Kuinka kivan näköinen kassi ja kirjastokuvio sopii hyvin. Olen myös joskus ajatellut, että olisi kiva tehdä. Hyvin olet onnistunut!

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kiva kassi! Teet aina niin kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kuulin että kurssilla tehtäisiin kassi niin hetken mietin etten tekisi ollenkaan kun noita kasseja on kertynyt vaikka muille jakaa. Onneksi kuitenkin ryhdyin hommaan kun tuli kiva omastakin mielestä:) Täällä kerättiin määrättyjä tuotteita ukrainalaisille ja yksi tarve heillä oli kassit. Kävinkin viemässä muiden tarvittavien tuotteiden mukana heille muutaman käyttämättömän kassini. Sain sitten tilaa uusien ompeluun;):)

   Poista