tiistai 5. lokakuuta 2021

Kehyskukkaroita ja pussukoita, Sugaridoo-mysteeri

Nyt voisi kysyä lähtikö vähän lapasesta vai tarvinneeko tuota kysyäkään:) 

Syksyn aikana on tullut ommeltua pussukoita syystä tai toisesta ja kehyskukkaroihin sain innostuksen kivoista kankaista:)


Etsin varastostani ostamiini naisellisiin kankaisiin sopivia kehyksiä ja kun niitä löytyi montaa eri kokoa niin tuli sitten tehtyä vähän useampi kukkaro. Opiston kurssilla saatiin ohjeet tähän blokkiin. Kiva blokki ja helppo ommella mutta kun en halunnut mitään isompaa tehdä tällä kertaa niin pussukaksi sekin muotoutui. 

Instassa oli #raitahaaste johon osallistuin kuinkas muuten kuin pussukalla.
Kivalla kankaalla saa helposti mukavan näköistä pintaa. Tästä tykkään itse aika paljon;) Vuoreksi laitoin musta-valkoista sik-sak-kangasta, raitaa sekin:)

Katrin kesäisellä Tilkkujännäri niityllä etäkurssilla tehtiin erilaisia kesäisiä blokkeja. Mustikkablokistakin syntyi pussukka kuten kahdesta perhosblokistakin joita esittelin jo aiemmin.Samalta kurssilta saatiin ohje auringonkukkaan. Siitä ompelin ison version josta sain kakkospuolen Sugarigoo-mysteeripeitolle.Mitähän seuraavaksi? Tavallisesti on aina jokin projekti kesken mutta nyt on outo tunne kun kaikki keskeneräiset ovat valmistuneet FinnQuiltin #keskeneräisetvalmiiksi-haasteen innoittamana:)

14 kommenttia:

 1. Onpa todella kivat kankaat pussukoissa! Ehkä sinulla on nyt vähän yli oman tarpeen, mutta ottajia varmasti ilmaantuu! Tykkään ihan valtavasti tuosta Sugarigoo-peitosta - niin mielenkiintoiset hieroglyfit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sugaridoo-mysteeri oli vähän erilainen mysteeri kun kuviot tehtiinkin riveittäin. Kiva tuli valmiista työstä omastakin mielestä ja onnistuin aika hyvin värivalinnoissakin;) Täytyy olla tyytyväinen silloin kun kokee onnistuvansa kun aina ei mene ihan nappiin:)

   Poista
 2. Todella taitavasti tehtyjä ja niin kauniita ihan kaikki 🤍 Omat suosikkini ovat ehdottomasti mustikkapussukka sekä raitaversio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitaversio on näistä mieleisin itsellenikin:)

   Poista
 3. Pussukkatehdas on ollut toiminassa ja siellä on syntynyt kaunista jälkeä. Niitä on mukava antaa lahjaksi. Raitapussukastakin olet kehitellyt oman ja hauskan version. Mustikkapussukka saa minut, marjojenpomijan, hyvälle tuulelle. Suuri auringonkukka sopii mainiosti mysteeripeittoon, vaikka olisi se kelvannut peiton etupuoleksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pussukoita on annettu kavereille lahjoiksi ja kiitoskukkasiksi mutta kyllä niitä on kaappiinkin kertynyt melkoisesti ja lisää näyttää tulevan:)

   Poista
 4. Nättejä kukkaroita ja tuo peitto varsinkin. Linssilude on omalla paikallaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Linssilude on linssilude ja kiva niin:)

   Poista
 5. Nyt on lähtenyt kyllä molemmista lapasista! Olet niin tuottoisa ja teet kauniita töitä. Erityisesti tykkään raitapussukasta, yksinkertaisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio tuo molemmista lapasista lähtö!!:):) Riittäisi varmaan kun vaan lähtisi toisesta:)
   Raitapussukka on mieleinen mullekin, yksinkertainen on usein aika kiva kuitenkin:)

   Poista
 6. Perävalo meni jo!
  Upeita, toinen toistaan kauniimpia. Esittelemättä jäi kaktus, oikeasti kiva idea. Auringonkukka on upea, taidokas työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaktus on valmistunut jo vuosia sitten:) Se on vaan jäänyt tuohon pöydälle.

   Poista
 7. Kyllä nyt on tosi paljon tehty kauniita pussukoita, tykkään myös tuosta raitaisesta, se on tyylikäs ja hieno. Sugaridoo-peitto on kyllä kaunis molemmin puolin, värit ovat kauniita!

  VastaaPoista
 8. Ihania kaikki! Hauska kuvio tuossa mustavalkoisessa pussukassa. Peitto on hieman erilainen kun sinun työt yleensä mutta hieno tämäkin!

  VastaaPoista