tiistai 26. lokakuuta 2021

FQ:n ohjeiden mukaan paper piecing-kokeiluja

Aika harvoin tulee ommeltua blokkeja niin että niille ei olisi mitään kohdetta tiedossa. Joihinkin töihin tietenkin pitää tehdä kokeiluja ennenkuin isompaa määrää kangasta alkaa pilkkomaan mutta siis että ihan muuten vaan ompelisi blokkia kokeilumielessä.

 Pitkään olen jo katsellut FQ:n sivuilla olevia paper piecing-malleja ja kun juuri nyt oli hetki kun ei ole mitään isompaa projektia tekeillä niin päätinpä kokeilla näitä. Kivoja olikin ommella vaikka joissakin kohdin en millään meinannut saada saumoja kohdistettua ja voi olla että ei ihan millilleen mennytkään. Näihin sain mukavasti tyhjennettyä punaista jämälaatikkoa, siis hieman:)
 


9 kommenttia:

 1. Kauniita blokkeja ja kyllä niille joskus käyttötarkoitus löytyy aikanaan. Olen myös ajatellut tehdä, mutta nyt on niin paljon muuta tekemistä, että ei ehdi näitä tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, paljon kaikkea ideaa tekemiseen kyllä on! Nyt kuitenkin oli sellainen hetki että sain kokeiltua nämä ja kiva oli tehdäkin kun valmistui nopeasti:)

   Poista
 2. On aivan tosi, että kokeilukappaleita ei juuri ennätä tehdä. Olet kyllä ommellut kauniita blokkeja ja niissä puhuttelee paitsi sievä muoto, niin minun rakastamani värimaailma. Tekisi mieli mennä heti mylläämään kangasvarastoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin väreihin palaan aina vaan vaikka välillä vähän yritän muitakin kokeilla;)

   Poista
 3. Kauniita kokeiluja! Kyllä niille paikka löytyy. Lisää vaan erilaisia, niin jo on kokoelmatyön blokit kasassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kaikelle tai ainakin melkein on paikka löytynyt. Toisinaan vaan kestää ennenkuin se löytyy mutta mikäs kiire noilla on;)

   Poista
 4. Toiveemme torstailta näyttää toteutuvan!

  VastaaPoista
 5. Nätti sarja. Ehkä ne päätyvät joskus samaan työhön, kun värimaailmakin on sama.

  VastaaPoista