lauantai 17. heinäkuuta 2021

Pohjan Kruunu-mysteeri

 Maaliskuussa PeeKaan Paula kyseli innokkaita ompelemaan hänen suunnittelemaansa mysteeriä. Kun puhutaan mysteeristä niin minunhan ei tarvitse paljonkaan miettiä, aina olen lähdössä mukaan:) No onneksi nykyään en enää ihan aina, maltan joskus pohtia edes hetken;) Tähän kuitenkin innostuin. Olihan kyse suomalaisen kauppiaan ja opettajan suunnittelemasta työstä.

Paula arpoi yhdelle osallistujalle suunnitelman voittajan valitsemasta värimaailmasta työhön. Kun ensimmäinen voittaja ei tarvinnutkaan suunnitteluapua niin olin sitten seuraavana onnettaren suosima. 

Valitsin inspiraatiokankaan........ ...................ja tämän perusteella Paula teki värisuunnitelman. Päätin hankkia kankaat myös hänen kaupastaan vaikka olisin voinut käyttää varastossani oleviakin mahdollisuuksien mukaan. 


 Tässä työhön käytetyt kankaat. Näyttää hyvältä:) Vaikka näissä onkin monta kangasta joita en olisi osannut itse valita kun eivät oikein kuulu valikoimaani eivätkä ole "mun värejä" niin päätin rohkeasti kokeilla jotain uutta:)
Pinta valmistui juhannukseksi kuten oli tavoitekin:) Tein työstä pienemmän kuin ohjeessa mainittiin mutta ompelin kuitenkin kaikki blokit alkuperäisen ohjeen mukaan. Näin ollen 9 blokkia jäi odottamaan josko niille joskus löytyy jonkilainen paikka. 
Onnin kanssa taas yhdessä ihaillaan lopputulosta.

Peiton takana on Tilkkutarhasta hankittua leveää sopivan väristä kangasta. Peiton koko on n.2x2m joten hyvin mahtuu alle lämmittelemään.......sitten syksymmällä:)

19 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämä peitto on niin kaunis. Värit niin mahtavia, tykkään tosi paljon. On kyllä yksi kauneimmista mitä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Huikean hieno peitto! Inspiraatiokankaassa on ihana satupuisto. Oli varmasti jännittävää tehdä toisen valitsemista kankaista. Ihmettelen aina miten saat aikaan niin hienot kuviot vaikka lopputulos ei ole tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä jännää kokonaisuudessaan:) Koko värimaailma on mulle vähän outo mutta tuo inspiraatiokangas oli niin kaunis että päätin olla rohkea ja kokeilla:)

   Poista
 4. Olen ihan sanaton, koska peitto on niin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä taitava tässä asiassa. Kaunis on tämäkin työsi. 🤗❤

  VastaaPoista
 6. Wau, todella upea!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Inspiraatiokangas on kyllä ihana, olisin varmaan itsekin valinnut sen, vaikka en edes muista vaihtoehdoista tiedä. Ja tuo peittosi, niin upea lopputulos! Ja ompelutahtiasi jaksan ihmetellä - sinulta syntyy hurjaa tahtia kaikkea uutta ja upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Inspiraatiokangas tässä mysteerissä olisi voinut olla mikä tahansa minkä itse keksi tai vaikka tapeetti tai mikä tahansa väriyhdistelmä. Tämä oli mukava mysteeri kokonaisuudessaan.
   Teen pikkuhiljaa useaa ompelusta yhtäaikaa ja kun ne sitten valmistuu samohin aikoihin niin ehkä se tuntuu että tahti olisi hurja;)i

   Poista
  3. Niin ja tuo kangas löytyi PeeKaan verkkokaupasta ja sitä on myös käytettu tässä työssä joissakin blokin osissa ja reunuksena.

   Poista
 8. Peitto on niin ihanan hehkuva ja kaunis, hienot värit on Paula valinnut! Loistava lopputulos!

  VastaaPoista
 9. On se upea ja niin hehkuvat värit! Hauska idea tuo inspiraatiokangas.

  VastaaPoista
 10. Peitto on todella kauniin värinen ja taidokkaasti tehty. Upea!

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis peitto 💙 Tuon alle kyllä mahtuu sitten syksymmällä lämmittelemään, jos sen käyttöön raaskii ottaa :)
  Kiitos, kun vierailit blogissani ja tervetuloa taas visiitille jossain vaiheessa ☺

  VastaaPoista