maanantai 7. kesäkuuta 2021

Puuhailuja Onnin kanssa, Pohjan kruunu-mysteeri etenee

 PeeKaan Paulan ideoima ja ohjaama Pohjan Kruunu-mysteerityö on edennyt jo niin pitkälle että kohta varmaankin nähdään miten blokit yhdistetään toisiinsa ja lopputulos paljastuu. Meille on luvattu että juhannuksena tiedettäisiin jo paljon enemmän;)
En ole kyllä yhtään osannut hahmottaa minkälainen peitto on tulossa:) Jännitys säilyy loppuun asti.Mulla on kiva apulainen, aina mukana kaikessa puuhassa. Tässä on juuri saatu pelargonit ruukkuun.Miljoonakellot aseteltiin ihmissiskolta edellisjouluna Onnin saamaan kukkapurkkiin:)


Sain äitienpäivälahjaksi tyttäreltä näihin ohjeet ja mallit ommeltavaksi. Osa tehtiin Paper Piecing-tekniikalla, osa normaali blokkina. Vielä on vähän mietinnässä mihin nämä käytän:) Uskon kuitenkin että vielä keksin niille sopivan paikan kunhan aikaa vähän kuluu;)
Toiveiden mukainen kännykkälaukku valmistui perhoskankaasta yhdellä sivutaskulla. Kangasta tilaatessa vähän mietin onko kivaa vai ei mutta on, luonnossa on todella kaunista kangasta!Katrin etäkurssilla saadun Huvimajan ikkunat-ohjeella aloitin kokoamaan Kaffe Fasset-kankaista torkkupeittoa. Kangasnippu oli nimeltään punainen mutta kun avasin sen niin monta muutakin väriä sieltä löytyi. Sommittelemista niissä sitten riittikin joksikin aikaa. Aika tyytyväinen on tähän asti:) Taakse aion ommella toisen tilkkupinnan joten puuhaa tässä vielä riittää. Onneksi ei ole kiire:)

Laitoin Facebookiin kääpiösnautseriryhmään kuvan Onnista terassillaan loikoilemassa ja seuraamassa pihan tapahtumia.Kuvasta siellä on tykätty yli 700 kertaa:) Kommenteissa kaverit ihmettelivät missä on pallogrilli ja eväät;)  

Asiahan piti korjata ja puuttuvat tuotteet hommata:)


14 kommenttia:

 1. Mitäs tuohon voi kirjoittaa kuin "Onni yksillä ja kesä kaikilla". Olet todella aikaansaapa.

  VastaaPoista
 2. Onni on kyllä mainio tyyppi! Niin osuvasti tuo Kvilttaajan kommentti.
  Kaffen punaiset kankaat hehkuvat upeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kvilttaajan kommentti hymyilytti, todellakin:) Kaffen kankaat sopivat kyllä hyvin tähän malliin.

   Poista
 3. Pohjan Kruunu onkin jännää tehtävää ja kiva kun ollaan jo loppusuoralla:) Olet ollut taas oikein ahkera ja Kaffetin kankaat ovat kyllä ihastuttavia, tulee kaunis peitto! Onnilla on kiva terassi loikoilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mielenkiintoista nähdä mitä mysteeristä paljastuu. Hyvin on Paula osannut pitää salaisuuden loppuun asti. Ehkä joku osaa jo arvailla mutta minä en:)

   Poista
 4. Pohjan kruunu -mysteeri on varmasti mielenkiintoinen projekti. Onni saa minut aina hymyilemään, on niin söpö koira. Pidän noista Kaffe Fasset -kankaista. Ne sopivat aina hyvin samaan työhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteerin lopputulos vähän jännittää. Uskon että malli on kiva Kankaiden värit eivät ole ihan "mun värejä" mutta kauniita ovat kaikki. Ehkä onkin hyvä haastaa välillä itseäänkin;)
   Onni on tosi kiva koira. Rotu on vähän jääräpäistä ja kyllä Onni senkin taitaa. Oikeasti kyllä tottelee uskomattoman hyvin ja on sopeutuvainen:)

   Poista
 5. Voi tuota Onnia. Kyllä palvelu pelaa terassille. Ei ihme, että viihtyy hyvin ja päiväunetkin voi rennosti ottaa. Kivoja töitä jälleen.

  VastaaPoista
 6. Sinua voi sanoa mysteerinaiseksi, sen verran tiheästi niihin osallistut! Minusta tuoHunterin mysteeri on ihana! Juuri niin rakas kuin kesään sopiikin. Saako Onni omannäköisen peiton? Hän on kyllä niin ihana ja hyvä poseeraaja. Tuo Onnin talo kaikkine erityisine tarvikkeineen on kyllä sen verran komea, että en yhtään ihmettele tykkäysten määrää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain jännitystä ompeluksiini mysteereistä kun en osaa itse keksiä mitään erityistä;) kuten jotkut muut;)
   Onni kyllä poseeraa mielellään varsinkin jos on hyvä palkka tiedossa:)

   Poista
 7. Onni on niin söpö! Tuo mökki terasseineen on hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranmökki oli jo alunperin vähän hassuttelua;) Arvattiin että ei siellä viihdy mutta terassi on ollut kelpo paikka. Siinä Onni makoilee ja näkee hyvin mitä pihassa tapahtuu ja tarvitaanko apua jossain;)

   Poista