keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Vuoden viimeiset valmistuneet ompelut

Joulukuussa ompelukone kutsui luokseen useasti ja houkutus mennä oli kyllä aika kova:) Järki onneksi sanoi että muut hommat on tehtävä ensin ja vuoden vaihteen jälkeen on taas aikaa paneutua lempipuuhaan:)
Facebookia ym.selatessa on tullut vastaan mielenkiintoisia ohjeita ja malleja tosi paljon vaikka ei niitä erityisesti ole etsinytkään. Jostain vaan aina pompahataa esiin jotain kiinnostavaa:)
Tämän pussin malli oli muistaakseni Berninan sivuilla. Kiva ja helppo tehdä ja valmistui yllättävän nopeasti.

Kivat vaihtokaupat tein parin tilkkuilijan kanssa vuoden loppupuolella. Toisessa vaihdossa annoin vasemmalla alhaalla olevan kukkaron ja sain tilalle toivomani ohjeen yllä olevaan pussukkaan. Vetoketjuvarastostani löytämäni lilan vetoketjun mukaan valitsin kankaaksi vuosia sitten "tarjouksesta" ostamani Kaffe Fasset-kankaan. Mukava malli:) nyt vaan pitää miettiä pussille käyttötarkoitus:) Ohjeessa on myös pienempi versio, ehkä kokeilen tehdä senkin.Toisessa vaihdossa etsittiin määrätynlaisia kankaita ja kuinkas ollakaan kaapistani löytyi juuri sopivat:) Kuvaa en nyt niistä löytänyt mutta kirjekuoressa sain takaisin aika herkkuja kankaita:)

Vaihdot olivat kyllä tosi kivoja. Mukava on auttaa tarvitsijaa kun ja jos voi. Vähän jännitystäkin oli vaihdossa mukana kun ei tarkalleen tiennyt mitä paluuposti tuo mukanaan;)Muutaman kirjanmerkin tein joulupukin pussiin. Tämän ohjeen alkuperää en yhtään muista mistä se on peräisin. Olin tulostanut vaan sydämen kuvan ja kirjoittanut muutaman vinkin tekemistä muistiin.Joulunaika on ohi ja Onni oli tyytyväinen saamiinsa lahjoihin. Tässä vartioi pakettiaan;) Lunta on vähän maassa ja siellä on mukava pienen koiran pyöriä:) Toivotaan että lumi pysyisi edes vähän aikaa tai saataisiin sitä lisää:) 


Hyvää Uutta Vuotta! 17 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita ja kirjanmerkkejä 😍

  VastaaPoista
 2. Kauniita pussukoita ja kirjanmerkkejä 😍

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita ja kirjanmerkkejä 😍

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat pussukat. Tuo musta-mollallinen on niin minun makuun. Minunkin käsityöpaussi päättyy uuteen vuoteen. Ja uudet ideat odottaa. Oikein mukavaa uutta vuotta teillekin ja erityisesti Onnille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat pussukkamallit ovat kivoja minunkin mielestäni:) Ja kyllä, uusia malleja on odottamassa vaikka kuinka paljon, jos edes jotain niistä ehtisi tehdä;)

   Poista
 5. Kylläpä on syntynyt monenmallista pussukkaa, kivoja kaikki. Kirjanmerkki on mukava idea pieneen askartelun nälkään. Antoisaa tilkkuvuotta 2021!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirjanmerkki on tosi nopea tehdä kaiken kiireen keskellä;)

   Poista
 6. Voi että miten ihatuttava malli ensimmäisenä! Olet kyllä aikaansaapa, kaunista jälkeä.
  Hyvää ja käsityörikasta uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oikein yrittää saada nopeasti vähemmän kiinnostavat työt pois alta niin sitten ehtii lempipuuhiinsakin:)

   Poista
 7. Kauniita pussukoita taas, moneen tarpeeseen! Minua Pinterestissä loikkiminen viehättää, FB:ssa en niinkään kuljeskele, mutta totta että houkutteleviin juttuihin siellä törmää. Vaikka aiemmin on jo tekemistä yllin kyllin :) Oi miten hyvin Onni poseeraa kameralle! Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vastaan tulee aina uusia toinen toistaan kiinnostavampia ohjeita niin olen huomannut että osaan poistaa tekemislistaltani vanhempia ideoita. Aikansa kun ovat odottaneet ompelua niin ovat jo vanhentuneet eivätkä enää kiinnostakaan kun tilalle on tullut uusia.

   Poista
 8. Ihania pussukoita, ja ihana Onni! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailustasi:) Kävinkin kurkkaamassa blogiisi ja mielenkiintoisia asioita sieltä löytyikin:)

   Poista
 9. Kivat mallit molemmissa pussukoissa! Ihanaa, kun ehdit löytää kaikkia kivoja malleja meidän iloksi. Sydän on jo paikallaan kirjan sivun kulmassa. Tosi kiva malli sekin. Onni on varaan ollut kiltti poika ja saanut mieluisia lahjoja. Meillä tänään satelaa lunta, toivottavasti pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on ollut kiltti ja sai kyllä lahjoja vaikka edellisiäkin on jo aika paljona:) Käärme, possu ja muutama muu lelu kiinnostaa ja ne ovat tyttären ostamia. Kaikki mitkä olen itse ostanut ovat jääneet kopan pohjalle käyttämättä. Tämä poika painelee mielummin pitkin metsälenkkejä ja silloin tällöin vaan innostuu leikkimään. Erilaiset pelit ja tehtävät/temput ovat myös kiinnostavia. Olen siis ymmärtänyt enkä osta enää juurikaan mitään leluja vaan painelen pitkin pientarita pojan kanssa:) Mekin täällä toivotaan että saataisiin pitää lunta maassa vielä pitkään:)

   Poista
 10. Hyvän mallisia ja näköisiä pussukoita! Onni tonttu tomerana :)

  VastaaPoista