maanantai 2. marraskuuta 2020

Sisaruspussit

 Tilkkutyökurssin aiheena viime kerralla oli sisaruspussukat. 


Aplikointikuviot olin tehnyt jo kotona valmiiksi jotta työ edistyisi kurssilla mahdollisimman pitkälle. Opettajan apua tekemisessä tarvittiinkin vaikka valmistus oli melko helppoa:) Tässä on yhdistetty kaksi vetoketjupussukkaa toisiinsa niin että niiden keskellekin jää vielä tilaa tavaroille:) 


Toinen samalla ohjeella valmistunut pussi onkin pienempi. Taskuun mahtuu puhelin.Tiina kyseli hetki sitten facessa Tilkuista asiaa-ryhmässä muutamaa määrätyn väristä kangasta. Minultapa sattui löytymään sopivat:) Lähetin ne mielelläni hänelle koska itsellä ei ollut niille akuuttia tarvetta. Tänään postilaatikossa oli kirjekuori jossa oli korvaus lähetetyistä kankaista. Kaikki ovat tosi ihania ja heti rupesi päässä pyörimään ajatuksia mitä niistä tekisin. 
 Oli kiva olla avuksi ja kiva oli saada mieleisiä kankaita. Tällaista vaihtoa voisi harrastaa useimminkin.

13 kommenttia:

 1. Voi, miten hienoja ja käteviä pussukoita! Tuo tilkkusydän on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyttäjiä vaan pitäisi löytää pussukoille;):)

   Poista
 2. Ohoh, enpä tiennyt, mitä tarkoittaa sana"sisaruspussukat", ennen kuin luin blogisi. Kiva juttu. Toteutus on kaunis ja tykkään erityisesti tuosta jälkimmäisestä sydämestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten yleisesti näistä puhutaan mutta opettaja sanoo sisarpussukoiksi:) Isompi sydän on opettajalta saatu paper piexcing-malli, jälkimmäisen löysin joskus pinterestistä.

   Poista
 3. Sinulla noita pussukoita riittää. Aivan ihania jälleen.
  Tosiaan tällaiset vaihdot on mahtavia. Ja niistä on hyötyä molemmille osapuolille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pussukoita on vaikka kuinka paljon:) Aina on vaan kiva tehdä uusia malleja ja kaikkia ei ehdi todellakaan käyttää. Meidän "nuorisollekin" olen niitä antanut mutta eivät hekään ihan mahdottomia määriä voi vastaanottaa;)

   Poista
 4. Tosi hauska malli pussukalle! Sydämesi ovat niin kauniita! Mielenkiintoinen hillitty kuvio siinä taustalla, uutta pintaa?

  VastaaPoista
 5. Tämähän on jännä malli. Käytössä muistettava kumpaan mitä laittaa.

  VastaaPoista
 6. Jännä malli, tuota täytyy joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Kaunis pussukka ja kiva, kun on monta lokeroa pikkutavaroille. Tätä pitäisi kokeilla joskus tehdä.

  VastaaPoista