maanantai 5. lokakuuta 2020

Uusia kukkaroita ja Claudiamysteeri

Uudenlaisia kukkaroita ommeltiin viikonloppuna. Kurssin opettaakaan en ollut ennen tavannut. Aika kului taas tosi nopeasti vaikka aika monta kukkaroa ehdinkin tehdä erilaisilla tekniikoilla mitä aiemmin olen oppinut.Mies pyysi itselleen uutta pussukkaa.  Aina on kiva kun saa tehdä johonkin tarpeeseen kun useimmin tulee ommeltua vaan ompelemisen ja tekemisen innosta. Miesmäisiä kankaita ei vaan tahtonut löytyä varastoistani. Valittiin sitten tuo musta kangas ja tein siitä tukirautaversion.Claudia-mysteeriin ommellaan blokkeja aika rauhalliseen tahtiin. Kerran kuussa tulee uusi ohje ja niitä tehdään yleensä kaksi kpl, muutamia on tehty useampi. Valitsin yhtenäisen pohjakankaan kaikille ja muut kangaspalat olen löytänyt  jämälaatikosta:)


12 kommenttia:

 1. Tukirautapussukat ja kehyskukkarot ovat kivan mallisia ja kauniit kankaat olet niihin valinnut. Kiva mysteeri, kun voi tehdä jämäkankaista!

  VastaaPoista
 2. Minullakin on yhdet tukiraudat odottamassa. Minulle on myös tuottanut vaikeuksia löytää "miesmäisiä" kankaita. Mysteeri näyttää mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukirautapussi on yllättävän helppo tehdä, luulin aikoinaan paljon haastavammaksi:)

   Poista
 3. Valtavan kivoja kukkaroita! Kehyspussukka on kyllä mukava käyttää kun sisältö näkyy niin hyvin. Mainiosti tulee jämäkankaat hyödynnettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapissa on kyllä melkoinen määrä jämäkankaita! Kun vaan aina muistaisi ja osaiki kaivella sieltä käyttöön:)

   Poista
 4. Ihana talokangas! Monet upeat pussukat olet ommellut. Ihailen kiinnotustasi eri mysteeriompeluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talokankaan olen ostanut jo muutama vuosi sitten Almandiinista. Tykkään siitä itsekin ja se on just sopiva pussukoihin kun on paksumpaa kuin tavallinen puuvillakangas:)

   Poista
 5. Kivoja pussukoita kivoista kankaista.

  VastaaPoista
 6. Tukirautapussukat on niin käteviä kun suuaukko on suuri. Hauska talokangas!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania juttuja olet taas tehnyt. Tukirautapussukan minäkin tarvitsisin 🤗

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja pussukoita! Talokangas on hauskan näköinen. Almandiinin verkkokaupassa on paljon kivoja kankaita. Minulla on tukirautoja ollut odottamassa tekijäänsä jo jonkin aikaa. Ehkäpä tässä lähiaikoina ehdin tekemään ompelushommia.

  VastaaPoista