perjantai 21. elokuuta 2020

Sugaridoo - mysteeri Row"10, Dot dot dot ja pörriäispussukat

Sugaridoo-mysteeri etenee hyvää vauhtia, kerran kuukaudessa yksi rivi:) Kaksi vielä puuttuu niin sitten on rivit valmiina mutta miten jatkuu vai onko se siinä?:)



Elokuun rivi on nimeltään dot dot dot


Kahdesta kohdasta jossa nurmikko näkyy puuttu vielä rivit.

Kun valitsin kankaita kolmeen edelliseen kehyspussukkaan niin vastaan tuli kaksi niin kivaa kangasta että nekin oli otettava heti käyttöön:) 



Nyt on kehykset ja liimat pakattu takaisin laatikoihin ja näitä ei nyt vähään aikaan valmistu. Yritän saada taas keskeneräisiä valmiiksi;)


11 kommenttia:

  1. Tosi kauniita pussukoita. Ja tuo mysteerityö on tosi mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  2. Nuo mehiläiskankaat oli niin kauniita että pakko oli ostaa ja jotain pientä niistä tehdä:) Tämä mysteeri on aika mielenkiintoinen minunkin mielestäni:)

    VastaaPoista
  3. Tästä mysteerityöstä tulee hieno! Olet kyllä taitava valitsemaan käytettäviä värejä! Kivat pörriäispussukat - mukava muisto tästä kesästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En kyllä koe itseäni taitavaksi värien valinnassa, joskus vaan onnistuu kun oikein yrittää;) ei kuitenkaan aina:)

      Poista
  4. Tosi kaunis tulee sinun mysteerityöstäsi, hyvät värit. Pussukoissa kivasti kesäntuntua, kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pörriäiskankaat saa hymyn huulille:) ovat niin iloisia:)

      Poista
  5. Sugaridoo-projekti on kyllä mielenkiintoinen ja erilainen. Ihanat pussukat, kankaat on tosi kivat. Minun pitäisi puolestaan kaivaa kehykset ja liimat esille, mien niitä kehyksiä)kin) on tullut joskus niin hamstrattua. Onneksi eivät happane säilytyksessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne kehykset onneksi happane säilytyksessä:) Tekee sitten kun on niiden aika:) Minä vaan tahdon innostua aina kun yhden on tehnyt niin sitten pitää ruveta tehtailemaan:)

      Poista
  6. Ihastuttavat surinapussukat. Mysteeripeitto etenee, mielenkiinnolla odotan valmista pintaa.

    VastaaPoista
  7. Kiva kun on niin erilainen malli, moderni työ tulossa!

    VastaaPoista