torstai 23. toukokuuta 2019

Tehotontako työskentelyä tilkkutyökurssilla

Mitäpä sain aikaiseksi kahden päivän tilkkutyökurssilla? Sitä sopii ihmetellä:)Ikkunapussi ja aika paljon Jelly Roll - suikaleita yhteen ommeltuna. Ei mitään muuta! Tai sainhan sentään muutaman osan suikaleyhdistelmistä leikattua pienemmiksi paloiksi. 
Ainahan ei tarvitsekaan olla kovin tehokas:) Osa ajasta kului pohdiskeluun ja sekin on aika kivaa -varsinkin mukavassa seurassa:)

Parin viikon päästä on tiedossa viikonloppuompelua. Mitenkähän silloin hommat etenee;)

6 kommenttia:

 1. Suunnittelu ja leikkaaminen vievät ihmeen paljon aikaa ja kurssilla sen aina huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein pohdin ompeluksia lenkillä Onnin kanssa:) Nyt oli tilanne että mitään ei ollut vielä mietinnässä kun kurssipäivät alkoivat ja siellä sain aika monta hyvää ideaa, ehkä liikaakin, niin sitten piti miettiä että mistä alottaisi:)

   Poista
 2. Tilkkuilu on harrastus eli ajanviete. Aikaa siis kuluu ja kuuluukin kulua. Seurustelu kaverien kanssa on kurssien hienoa antia. Ei kiirettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! harrastus nimenomaan ja tosi mieluinen:)

   Poista
 3. Ei mitään tehotonta vaikka näkyvää jälkeä ei olisikaan. Jälki tulee kyllä ennen pitkää. Luova harrastus on sellaista, just hienoa!
  Ikkunapussi on kyllä kätevä, kun sisältö selviää helposti. Niitä tarvitaan monta, että voi pussittaa kaikki luomisen alkutaipaleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehtinyt vähän jatkamaan kurssilla aloitettuja töitä ja totta tosiaan sitten kun pääsen vielä jatkamaan niitä niin tuotteita valmistuu "monta" yhtäaikaa;):)

   Poista