lauantai 6. huhtikuuta 2019

Maaritin salaisuustyö 2019, osa 1

Tänä vuonna on paljon salaisuuksia liikkeellä. Alkuvuonna valmistui Bonnie Hunterin Good Fortune-mysteeri, hiljattain Katri-open mysteeri. Uudessa Tilkkulehdessä aloitettiin Maarit Kinnusen salaisuustyötä ja minä tietenkin olen mukana tätäkin valmistamassa:)

Taas on ajatuksena käyttää jo kotona olevia kankaita jotta saisin laatikoihin tilaa uusille;)  Mysteerissä on kiehtovaa nähdä minkälainen malli lopussa on ja miten valitut kankaan siihen "mätsäävät". Suunnittelijalla kun on tietenkin oma näkemys työhön:)

Lähtekää vaan kaikki Tilkkulehden lukijat ompelemaan salaisuutta:) nähdään sitten salaisuuden selvittyä minkälaisia erilaisia versioita on valmistunut!!:)

Mansikoita on minulla jo kypsymässä, toivottavasti valmistuvat kesäksi:)

16 kommenttia:

 1. Oi tuosta tulee varmasti upea! Mukavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 2. Olet niin ahkera, että ihan huimaa tuo ompeluvauhti! Katselin juuri, että ei pärjanneet mansikat talvea parvekkeella, joten mansikoita pitäisi minunkin tehdä. Kestäisivät talvenkin. Herkullisilta näyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä mansikat säilyvät eivätkä tarvitse hoitoa;)

   Poista
 3. Mukana ollaan tuossa salaisuustyössä ja innolla odotetaan uutta ohjetta. Herkullisia mansikoita näyttää tulevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet mukana salaisuudessa:) Uutta ohjetta odottelen minäkin mutta nyt tuli pyydetty vähän kiireinenkin työ tehtäväksi:)

   Poista
 4. Olen mukana, mutta yksi toinen työ pitää saada ensin tehtyä, ja sitten aloitan Maaritin mysteeria:) Ihania mansikoita tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain myös eilen yhden kivan työn tehtäväksi;)

   Poista
 5. Tilkkulehden mysteeriin lähden mukaan. Vaikeinta on kankaiden valinta, toisin sanoen kangaslaatikoiden kaivelua tiedossa. En viitsisi mennä kauppaan hakemaan uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaita tähän työhön valitsin kyllä melko pitkään mutta löytyi sitten lopulta. Toivottavasti edes jotenkin sopivat lopputulokseen;)

   Poista
 6. Oho... mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 7. Mielenkiinnolla odotan minäkin;)

  VastaaPoista
 8. Näitä mysteeritöitä on hauska seurata. Pirteä alku!

  VastaaPoista
 9. Minusta ei ole kuin seuraamaan ja se vasta jännää on. Kysyisin että montako näitä pitää tehdä tällä mallilla. En ole oikein hyvä tässä asiassa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoja ja pieniä paljoja tehtiin nyt 15 kpl molempia ja jatko-ohjeita nyt odotellaan. Salaisuus paljastuu vasta vuoden lopussa:)

   Poista