perjantai 18. tammikuuta 2019

Twistaavat neliöt ja Good Fortunen tausta

Katrin kurssilla oli aiheena twistaavat neliöt, kurssilaisille uusi blokkimalli:) Mukaan valitsemieni kankaiden värit eivät kohdanneet tämän kivan mallin kanssa. Eipä uskoisi että on sama malli kyseessä, niin erilainen kuvio tulee toisenlaisia kankaita käytettäessä. 


Siis taas opittiin! Valitse uuteen blokkimalliin kivat kankaat vaikka tekisit vain testikappaleen. Huonoilla värivalinnoilla et voi saada kaunista aikaiseksi ja kuviosta voi tulla ihan toisenlainen mikä on tarkoitus. Toki jos vaan testaa tekniikkaa niin silloin kankailla ei niin suurta merkitystä ole. Luulenpa vaan että tämänkin asian olen todennut jo aiemminkin vuosien varrella mutta kun tulee vaan toistettua samoja virheitä:)Ompelin näitä kuitenkin muutaman jotta saisin kuviomuodostusta paremmin näkyviin. Tästä puuttuu kuitenkin edelleen idean alkuperäinen vaikutelma. Good Fortune-mysteerityön taustakappaleelle olen ommellut blokkeja kankaista joita jäi mysteerityöstä. Nämäkin blokkimallit on opittu Katrin kurssilla. Tykkään erityisesti tuosta isommasta sinisävyisestä blokista.

4 kommenttia:

 1. En kyllä huomaa, mitä vikaa noissa valitsemissasi väreissä on. Kivoja ja uudenlaisia. Sininen tähtiblokki on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hauskalta tuo sinunkin pinta näyttää! Katrilla on paljon kivoja blokkeja. Kuinka sinä jaksat tehdä taustaankin työläitä blokkeja! Iso blokki on tosi kauis. Tulee hieno tausta.

  VastaaPoista
 3. Kauniita blokkeja kaikki! Kaunis tausta tulee mysteerityöhön.

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo twistaavat neliöt-malli. Löytyykö siihen ohjetta jostain?

  VastaaPoista