maanantai 14. tammikuuta 2019

Good Fortunen arvonta ratkennut:)

Mielenkiinnolla seurasin mysteeripalojen määrien arvailuja:) Muutama arvaus meni vähän sinnepäin mutta jokunen jäi valitettavasti vähän kauemmas oikeasta määrästä;)


Todellinen tilanne on tässä:


Kokonaismäärä on 1028 kpl.


Lähemmäs oikeaan osui täällä blogissa arvannut TILKUNVIILAAJA. Tiina arvioi paloja olleen 827 kpl joten parisataa siitäkin vielä puuttui;) FB:n puolella lähemmäs oikeaa arvasi Yngve mutta tieteellinen tutkimus ei tässä nyt auttanut:)!:)
Annatko Tiina osoitetietosi niin postitan sinulle pienen paketin lähiaikoina:)
Sähköpostiosoitteeni löytyy blogin oikeasta yläreunasta.Koko on 180 x 180 cm.

Tässä Onnin kanssa ihmetellään valmistunutta mysteerin pintaa. Onni kyllä asettautui itse heti työn päälle kun sen lattaialle levitin. Mietti varmaankin että mitä kummaa tässä taas touhutaan:) Mukana kuitenkin ollaan kuten aina ja joka paikassa:) pysyy sitten ajan tasalla mitä talossa tapahtuu!
Paljon on vielä tekemättä ennenkuin peite on valmis. Seuraavaksi valmistuu takapuoli, siihen on pieni idea jo mielessä;). Vanu väliin ja sitten tikkaamaan. Reunuskaitale lopuksi ympärille niin sitten voi jo hehkuttaa!!

9 kommenttia:

  1. Ai hitsit, VOITIN! Ihan mahtavaa! Kerran aikaisemmin olen arvannut tarkasti kaalinkerän painon, taisi heittää viidellä grammalla kun kaali painoi yli 2,5 kiloa. Nyt ei ollut yhtä tarkka arvaus, mutta onneksi riitti. Olen tosi iloinen tästä! Jipii! Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Huomasin, ettei profiilistasi löytynyt sähköpostiosoitettasi, joten laitan tähän omani. Tilkunviilaaja miumau gmail piste com.

    VastaaPoista
  3. Vielä sellainenkin juttu - olin niin tohkeissani voitosta, etten heti tajunnut - että tosi kaunis tuli sinun mysteerityöstäsi! Ei ihme, että sen päälle piti heti mennä istumaan!

    VastaaPoista
  4. Kyllä on huikea malli. Olisi kiva tietää kuinka monta tuntia kuluu tuon ihanuuden ompelemiseen.

    VastaaPoista
  5. Tyylikäs peitto. Tuo reunakaitale istuu siihen täydellisesti. Täytyy pistää malli mieleen.

    VastaaPoista
  6. En yhtään ymmärrä millä ajalla sinä noita peittoja ja kaikkea muuta ompelet! Aivan mahtava työ ja kaunis väritys. Onni on niin söpöläinen! Onnittelut Tiinalle!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut Tiinalle! Kaunis peitto ja reunus on oikein hieno, sopii kyllä hyvin. Suloinen Onni:)

    VastaaPoista
  8. Mahtava peitto! Onnittelut uurastuksesta - tuli niin upea!

    VastaaPoista