sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Volkkarilaukku


Kerkesin hetkeksi istahtamaan ompelukoneen vierelle. 
 Yksinkerainen malli. Päälikangas ja vuori, ei edes vanua kankaiden välissä, sen olisi voinut kyllä laittaa:( Vihreän kankaan olen maalannut aikoinaan kankaan maalauskurssilla. Koska en osannut maalata mitään hienoja ja kauniita kuvioita kankaaseen niin päätin maalata vanhan valkoisen lakanakankaan yksiväriseksi. Kankaassa näkyy mukavasti siveltimen vedot. Yhden ison pöytäliinan tein kurssilla mutta se on jäänyt kaapin uumeniin. Voisinkin kyllä kaivaa sen esiin ja katsoa voisiko sitä jotenkin hyödyntää.
Sisäpuolen vuorikangas on kaunista kesäistä kukkakangasta. Se jäi kuvaamatta mutta sangan sisäpuolelta näkyy pilkahdus kankaasta.
Volkkaritapahtumissa kävijät saavat laittaa nyt eväänsä aiheeseen sopivaan kassiin:)10 kommenttia:

 1. Hauska ja kauniisti toteutettu kassi; nyt harmittaa, ettei ole volkkari-ihminen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva volkkarikassi! Kauniin värinen maalattu kangas:)

  VastaaPoista
 3. Oiva esimerkki siitä että "good design" pysyy "good designinä" vuosikausia. Folkkarien muodot ovat upeita ja kassit tulevat keräämään kateellisia katseita.

  VastaaPoista
 4. Hauskat kassit, saavat katsojan hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 5. Oikea söpöläinen Volkkarikassi!!!

  VastaaPoista
 6. Todella hauska! Jäin miettimään, onko edes muita automerkkejä, joilla niin kestävä muotoilu, kuin Volkkarilla? Jos ei nyt vanhoja, kantti x kantti-Fordeja lasketa mukaan, niin eipä taida olla. Kun 1970-kuvulla automatkoilla kilpailimme sisarusten kanssa siitä, kenen valitsemia automerkkejä tulee eniten vastaan, niin kupla-volkkaria ei saanut valita, koska sillä voitti aina.

  VastaaPoista