sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Retrokangastyyppinen kassi

Pyydettiin tekemään kassi mutta ei kerrottu mitään minkälainen sen pitäisi olla. Ei väriä, ei mallia ei mitään! Kaivelin kangasvarastoa ja muutamia ehkä sopivia kankaita löytyi:) Ensimmäiseksi ompelin aika värikkään kassin johon ostin puuhelmisangat. Tässä on nyt tilaajalle yksi vaihtoehto mutta ompelen kyllä jotain muutakin, ehkä vähän hillitympää tai sitten räväkämpää tai jotain muuta.Sisäpuolella on taskuja kassin molemmilla sivuilla koska itse tykkään että niitä pitää olla useampiakin. Jos olisin ajatellut niin taskujen ompeluun olisi voinut käyttää paremmin kankaan väriin sopivaa lankaa. Tumma ruskea loistaa vähän liikaa.
Tänä vuonna kirsikkapuissa on paljon kirsikoita, muutama on on saatu maistiaisiksi ja olivat hyviä! Rastaita ei vielä ole näkynyt mutta verkot on jo terassilla odottamassa. Edellisvuosina kirsikat ovat menneet lintujen suihin mutta nyt huolehditaan että näin ei enää käy;)

Naapurin vanhaan lintupönttöön on pesiytynyt uusi lintulaji. 12 kommenttia:

 1. Kiva kangaskassi! Raikas kangas ja hyvä kun on tuo vetoketju.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kassi! Ihan tottako noin upeita kirsikoita siellä on. Mulla pieniä vihreitä vasta, jos nekään kypsyy :)

  VastaaPoista
 3. Taatusti tän kesän iloisin kesäkassi :). Kiva piristys kaiken harmauden keskelle.

  VastaaPoista
 4. Iiik miten ihana kangas ja upea laukku! Tosi hienot kahvatkin! Hyvaa kesaa Kreetalta! Teje

  VastaaPoista
 5. Kassi on kaunis, ihanan värikäs ja hauskat sangat. Toivottavasti kirsikat eivät päädy rastaiden suihin, näyttävät aika herkullisilta.

  VastaaPoista
 6. Wau mikä laukku! Iloisen värinen ja hienot sangat. Kyllä kelpaa kannella.

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno kassi ja hieno on kuvauspaikkakin.

  VastaaPoista
 8. Upea kassi! Nuo sangat on mahtavat!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit sentään, luulin että olet tehnyt tilkkutyönä nuo kukatkin. Sitten tajusin, että kaunis kangashan se on. Tosi kiva kassi.

  VastaaPoista
 10. Tuo kangas on niin makee! Ja hienot kantokahvat. Kannattaa ehdottomasti suojata kirsikat, muuten ne riivatut vie kaiken.

  VastaaPoista