keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kaupantekoja:)


Jokunen päivä sitten mies kertoi että hänellä olisi asiaa Lahden suuntaan ja kyseli olisiko minulla jotain asiaa sinne päin. Arvasi varmaan kysymättäkin että asiaa sinne päin kyllä löytyy jos ei muuten ole:) Paikan jonne hän oli menossa ja Wexlerin kangaskaupan välillä oli matkaa n.30km. Eihän se ole matka eikä mikään kun kankaita lähdetään hakemaan. Ja meiltäkin piti jo ajaa tunnin verran hänen kohteeseensa.
Olen ommellut varastoon lastenpeittoja koska niitä on niin mukava välillä tehdä pienehkön koonsa vuoksi ja joskus jää sopivia kankaanpaloja pikkupeittojen valmistukseen. Nyt kävi niin että tuttava tarvitsi tytön ja pojan peittoja kaksosille tulevia ristiäisiä varten. Ja ennen kuin ehdin toimittaa peitot hänelle sain  puhelun jossa pyydettiin vielä kahta tyttöpeittoa. Siis tästä seuraa se että lastenpeittovarastot tyhjenivät melko lailla:) Ja tästä seuraa taas se että uusia kankaita kyllä tarvitaan tai ensin voisi tarkistaa mitä kaapeista löytyy. Mutta en tarkistanut, vaan kun tuli tilaisuus niin ostoksille mennään!
Vaikea oli taas valita, kankaita kun on niin mielettömästi ja poissulkemis-menetelmääkään ei voi näin suuren määrän edessä käyttää. Yritin kuitenkin oikein miettiä mitä tarvitsisin. Lastenkankaita etenkin mutta muutama muukin pääsi mukaani. Myös vetoketjuja oli hankittava kun niitäkään ei ole laatikossa kun muutama kymmen ja nappeja tietenkin kun oli halvalla ja niitäkin on kaapissa vaan iso rasiallinen.
12 kommenttia:

 1. Kiva kuulla onnistuneesta hankintamatkasta Wexlerille.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita olet löytänyt! Taitaa olla sama juttu kaikilla tilkkuilijoilla, että mitä enemmän ompelet niin kankaat eivät vähene. Aina vaan pinot kasvaa. Kummallista;)
  Pitäisikin mennä Wexlerin uuteen paikkaan tutustumaan...

  VastaaPoista
 3. Oikein passeleita kankaita lastenpeittoihin. Ja muuhunkin. Minä olen hieman suunnitellut matkaa tuonne Wexleriin, mutta taitaa jäädä kesäkuulle.

  VastaaPoista
 4. Kivat ostokset ja tarvikkeet:)
  Wexlerissä olisi kiva käydä... ehkä joskus pääsen sinne hiplaamaan kankaita...;D

  VastaaPoista
 5. Juuri äsken sain kuulla, että ystäväni tytär odottaa kaksosia! Olis peitoille tarvetta sitten syksymmällä. Laittaisin tilaukseen, vaan en vielä tiedä, mitä on tulossa!!!

  VastaaPoista
 6. Hienot ostokset! Tuo kauppa on aika lähellä, joten oon siellä käynyt just viimeviikolla.

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita ja tarvikkeita läysitkin. Tilkkuilijalle kaikki tuiki tarpeellisia.
  Sinun työsi on niin kauniita!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kankaita lastenpeittoihin :)

  VastaaPoista
 9. Niin hyvä ja ymmärtäväinen mies sinulla (hyvin koulutettu?). Ehdottomasti hieno juttu päästä hypistelemään! Kauniita kankaita tuli mukaasi ja kaikkea muutakin hyvin tarpeellista :) Syntyy suloisia lastenpeittoja - ja muita!

  VastaaPoista
 10. Hyvät ostokset olet tehnyt. Siellä Wexlerissä ihan sokaistuu ihanien kankaiden paljoudesta. Ehkä poikkean siellä taas, kun ajelen itä-Suomeen päin.

  VastaaPoista
 11. Upeat ostokset ja selvästi tarpeeseen ostit! Hillitysti.

  VastaaPoista