sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Matkin Marlea........

Marle esittelee blogissaan kivan näköisiä laukkuja ja pussukoita. Ja nyt häneltä ilmestyi vielä hieno räsymattoveska!!! Joka kerta kun niitä olen ihaillen katsellut olen ajatellut että kovin tekisi mieli yrittää tehdä samanlaista. Ja oikeasti on kyllä tarve tuon tyyppiselle laukulle. Että joka lähtöön ei tarvitsisi kantaa isoa veskaa kaikkine tarvikkeineen vaan johokin käynnille riittää pienempikin johon mahtuu vain kaikkein välttämättömin. 
Olin jo valinnut räväköitä kankaita ommeltavaksi mutta sitten rohkeus petti ja tyydyin "maastoutuvaan" väriin. Eipä niin kiinnitä huomiolta kun tuon olallensa laittaa. Tehtävä ei ollutkaan mahdoton, siis näitä voi tulla jatkossa lisää...........ja ehkä rohkenen siihen räväkämpäänkin versioon kun niin sitä haluaisin:)Piirsin liitukynällä viivat joita pitkin piti ommella tikkaukset. Viivoja en kuitenkaan noudattanut ja vaikka pyyhinkin ne jo pois niin kuvassa näkyy viivoista vielä jälkiä (kamera on joskus turhan tarkka varsinkin silloin kun ei tarvitsisi)Sisällä on taskurivi pienille tavaroille.


Päivölässä on ollut viikonloppuna Hannelen tikkauskurssi ja nyt odotellaan sieltä mielenkiinnolla kuulumisia kun itse en päässyt mukaan.

10 kommenttia:

 1. Terveisiä Päivölän kurssilta. Tikattiin ja tykättiin. Odotellaan jatkokurssia jo.
  Kiva laukku ja tikkauksetkin ovat kivat.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kassi juuri pienelle tarpeelle! En päässyt minäkään tikkuskurssille, mutta ehkä ensivuonna...

  VastaaPoista
 3. Siisti! Vähänks oon kade teille!
  Joskus minäkin haluan Päivölään...

  VastaaPoista
 4. Kiva kassi!
  Minäkin olin toissa kesänä Päivölässä laukkukurssilla. Viime kesänä en päässyt ja tämä kesä näytti olevan täynnä:(

  VastaaPoista
 5. Hieno pikkuveska! Ja sitten kun tuommoisen omistaa, niin huomaa tarvitsevansa eri värisiä ja uskon, että kohta sinullakin keikkuu olallasi kirjava kananen. Siskolle pitäisi tehdä tuommoinen musta, jossa olisi juuri tuollaiset tikkaukset.

  VastaaPoista
 6. Kiva kassi. Välillä minäkinyritän väsäillä noita pienempiä, mutta jos koko tavara-arsenaali ei ole mukana, niin yleensä jotain siitä tarvitsee :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka hieno! Mustaa laukkua tarvitsee aina.

  VastaaPoista
 8. Oikein näppärä koko kassille! Kiva!

  VastaaPoista
 9. Kaunis pussukka hillittyyn menoon, räväköitäkin varmaan sinulta syntyy. Malli näyttää kivalta, pitää kokeilla.

  VastaaPoista