tiistai 31. maaliskuuta 2015

Jännittävä nimipäivä

Monta kirjekuorta odotti tänään pöydällä kun tulin töistä kotiin. Mies jo kyseli että etkö aio avata niitä ollenkaan kun en heti ryhtynyt puuhaan. Päätin odottaa kun olen yksin kotona ja saan sitten rauhassa nautiskella pakettien sisällöstä. Ja kyllä hymyilytti joka kerta kun kirjekuoren avasin. Niin kauniita ja ihania ja niin minulle sopivia oli joka ainut paketti! Ja arvatkaa oliko vaikea pitää näpit irti kirjekuoresta joka tuli jo viime viikon lopulla mutta kun siihen oli kirjoitettu että saa avata 31.3.15 niin en uskaltanut vaikka mieli teki niin kovasti. Voi sanoa että melkein lapsetti tänään;) oli tosi mukavaa:)
Yksi kirjekuori tulee vielä vähän myöhästyneenä mutta ei haittaa, sulattelemista oli näissäkin ja on mukavaa kun tietää että vielä on jotain kivaa tulossa:)

Tästä aloitettiin.


Kiva pöllökangas, en olekaan ennen nähnyt pikkupöllökangasta. Hmm, tästä taitaa tulla...........en kerrokaan vielä:)

Niin mun väriä on tässä kankaassa, kauniit nauhat löytävät varmasti paikkansa. Ja kortti!! Aivan ihana!!!!!!! Minä niin tykkään, tral-lal-laa:)


Ja taas mun värinen kangas putkahti karkkipussista:) Karkkipussi on hieno, siististi ommeltu. Blogeissa näitä olen katsellut ja nyt ihan luonnossa:)Paketin lähettäjä epäili onko mun näköistä kangasta. Mutta ON. Saman tapaista olen joskus ostanut mutta vähän eri värisillä palloilla, ei jää tämäkään kangas kaapin perukoille. Lisänä nappeja, nauhaa ym.tarpeellista. Koko paketti sävy-sävyyn, huom.:)
Ja tässä paljon kaikkea kivaa. Nappeja, nauhoja ja kiva pieni pussukka. Käyttö löytyy varmasti jokaiselle. Lähettäjä arveli että en tietäisi paperinukeista (kortissa) mitään ikäni puolesta mutta hyvin tiedän:) Olen jo niin vanha!! Niillä on paljon leikitty, ostetuilla ja itse piirretyillä:)
Eijalla oli jokin aika sitten blogissaan arpajaiset jossa kaikki osallistujat voittivat:) Palkintoni tuli mukavasti nimipäivänä. Luulen että kuva löytyy jossain vaiheessa kassin tai pussin kyljestä:)
Yhteiskuva:)
Kiitos kaikille pakettien lähettäjille. Olen niin iloinen:) Kuvassa olevat tavarat ovat edelleen pöydällä ja käyn niitä siinä hiplailemassa muiden puuhien välillä:)
Jaa että lapsettaako:)15 kommenttia:

 1. Onnea, PALJON onnea, Irma! Lähetin "pakettisi" sinulle eilen ja huomasin, että 1.luokan kirje ei näköjään tulekaan perille seuraavaksi päiväksi, krrr! Toivottavasti se joskus saapuu...

  VastaaPoista
 2. Onnea Irma vielä näin bittimuodossa! Löysin blogisi ihan vahingossa. Mukavaa että pidit pöllökankaastani!

  VastaaPoista
 3. Hyvää nimipäivää ! ihania lahjoja.

  VastaaPoista
 4. Onnea nimipäiväsi johdosta!! Sattumalta osuin sivuillesi, ja vielä nimipäivänäsi :) Liityin lukijaksi, niin kivoja juttuja sinulla on ...

  VastaaPoista
 5. Vielä tätäkin kautta nimipäiväonnittelut! Toivottavasti tarvikkeille löytyy käyttöä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa nimipäiväniltaa ja onnea! Eikös olekin hauskaa, miten sitä voi olla onnellinen kangaskuoseista ja väreistä :)

  VastaaPoista
 7. Ah, kun ihania kankaita olet saanut ja ihania tarvikkeita! Kirjontakuvio on tosi hieno, sain omani eilen:)
  Onnea nimipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää nimipäivän loppuiltaa. Toivottavasti löydät käyttöä tuolle kirjontakuviolle :D

  VastaaPoista
 9. Onnea myös kaikille nimipäivän jälkeisille päiville!

  VastaaPoista
 10. Myöhässä melkein, mutta onnea nimipäivälle ja sen jälkeenkin :) Ihania lahjuksia olet saanut, ei ihme että hipelöidyttää...

  VastaaPoista
 11. Tosi paljon onneksiolkoota! Ihastuttavia paketteja olet saanut. Niinhän ne kiltit tytöt aina saavat.

  VastaaPoista
 12. Myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Ihania kankaita ja tavaroita on paljastunut paketeista.

  VastaaPoista
 13. Myöhäiset onnittelut myös täältä! Tosi ihania paketteja... Eikö olekin ihmeellistä kun näkee kankaan, niin heti alkaa raksuttaa, että tuosta voisi tehdä sitä ja tuosta tätä;)

  VastaaPoista