tiistai 9. joulukuuta 2014

Voitto blogiarvonnassa

Möhönasu-blogissa oli hiljattain kilpailu jossa kysyttiin mistä vuodenajan kuukaudesta ei pidä. Paljon helpompi olisi ollut vastata mistä pitää, mutta kun kerran tätä kysyttiin niin siihen sitten vastattiin. Vastauksista arvottiin voittaja ja arpa suosi minua:) (Eilen)  Sain tiedon voitostani lauantaina ja jo tänään mahtava paketti olikin postilaatikossa. Enpä osannut odottaa näin runsasta palkintoa. Paljon kivaa, virkatut sydämet, jojot, napit ja hauskat pikkusakset ja monta kaunista kangasta isoina paloina. Nukkekangas on tosi kivaa ja punainen kaunista, vihreä ja kukkakangaskin löytävät varmasti paikkansa. Taas riittää ihmeteltävää vähäksi aikaa:) 
Kiitos paketista, vähän on kuin pieni joulu olisi jo käynyt postilaatikolla.   


Studiolla on nyt todella hiljaista. Yhtä pientä "näpräystä" käyn aina silloin tällöin yrittämässä saada eteenpäin mutta kovin on hidasta senkin valmistuminen. Aina kun suunnittelen että viettäisin pidemmän aikaa siellä niin tulee jokin este, onneksi huone ei kaikkoa mihinkään, siellä se pysyy ja odottaa ompelijaansa.

P.S. Marle oli ihan oikeassa kommentissaan, sekaisin olin palkinnosta, sanat ja ajatukset menivät miten sattuivat. Laitoin tuon Eilen -sanan sulkuihin jotta muutkin ymmärtävät hölmöilyä kirjoituksessani:)  

5 kommenttia:

 1. Onnea voitosta, onpa siinä tosiaan monenlaista kaunista.

  VastaaPoista
 2. Irma, nyt olet sekaisin: eilen sain tiedon voitostani lauantaina! Mitä ihmettä? Olet sekaisin voitosta, mutta ei se haittaa, sehän sinulta käy ; D Hienon ja monipuolisen paketin olet voittanut ja siitä onnittelut.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se varmaan meni just niin että lauantaina olit voittanut ja eilen sait siitä tiedon, vaikka Marle arvelee sinun seonneen :) Itse on :) Onnea vaan, runsas oli paketti!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, mikä hieno palkinto. En tiedä mikä on, kun minusta tuntuu etten minäkään saa mitään valmista en blogiin enkä muutenkaan. Olisko pieni tauko paikallaan.

  VastaaPoista