sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Apple-core kehyskukkaro


Tämän kanssa olen näprännyt monta päivää tai viikkoa eikä lopputulos ollut ihan sitä mitä olin ajatellut ja sieluni silmillä nähnyt. Näin on käynyt aiemminkin, mielessä on ollut kuva mitä työstä pitäisi tulla mutta tulos ei sitten kuitenkaan vastaa mielikuvaa:) No, en sure, kokeiltu on tämäkin asia;)
Ommeltavan kehyksen leveys on 13 cm joten ihan kukkaro tuo ei taida olla tai sitten pitäisi olla aika äveriäs jotta saisi sen kolikoilla täytettyä tai edes puolilleen:) Kehyksen reunalla näkyy kaksi pientä lenkkiä joihin voisi ripustaa hihnan ja sen ajattelinkin ensin laittaa, siis pitkän sellaisen jotta pussukkaa voisi kantaa pään yli vedettynä silloin kun ei tarvitse kuljettaa kuin jotain pientä mukanaan - avaimet, puhelin ja muutama kolikko. Peilailin ja mallailin kantohihnaa ja päädyin jättämään työn tähän vaiheeseen. Oletan että en kuitenkaan kulkisi mihinkään sellaisen kanssa.  

14 kommenttia:

 1. Iloinen ja äveriään näköinen kukkaro.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis kukkaro ja helmet ovat kivat apple-coren reunassa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kukkaro, kyllä aina voi sentään haaveilla, että joskus tuollaisen saisi rahalla täytettynä! Minäkin näpräsin kehyskukkaroa eilen, liimattuna versiona kylläkin - telepatiakurssillako oltiin ;)

  VastaaPoista
 4. Sievä! Kyllä noissa omenan karoissa on ollut tekemistä.

  VastaaPoista
 5. Ihana!! Pirteä kukkaro. Minullakin on noita mallineita, mutta en ole rohjennut vielä niitä kokeilla. ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kukkaro. Minullakin odottaa parit kehykset pussia ympärilleen.

  VastaaPoista
 7. Kukikkaan kesämekon kaverina ihan huippu!

  VastaaPoista
 8. Kyseenalaistan nyt sanavahvistuksen merkityksen. Kun laitoin edellä olevaa kommenttia, niin teksti oli niin epäselvää, että huitaisin ruutuun mitä-sattuu kirjaimia pari kappaletta ja painoin julkaisu-nappia ajatellen, että systeemi tarjoaa uudet kirjaimet. Mutta kommentti julkaistiinkin noilla mitä sattuu kirjaimilla! Mitä tästä voi päätellä?

  VastaaPoista
 9. Hieno omenankarakukkaro! Niin kesäisen näköinen, kyllä sille käyttöä tulee.

  VastaaPoista
 10. Kiva ja iloinen väritys kukkarossa

  VastaaPoista
 11. Hieno kukkaro. Se muistutti mullekin, että kukkaronkehyksiä ois kaapissa, kun joku vaan innostuisi valmistamman niitä.

  VastaaPoista
 12. Nätti kukkaro. Tykkään myös väreistä.

  VastaaPoista