sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kun en ole ehtinyt ompelemaan niin........

.............kävin sitten ostoksilla taas Singorinan nettikaupassa. Viime viikonloppuna tehdyt ostokset tulivat ilman postikuluja ja sitä tarjousta kannattaa tietenkin hyödyntää:) Lisäksi olen kyllä aika ihastunut kaupan kankaiden värityksiin ja laatuun. Ihania katsella ja kosketella:)


Kankaita ei ole ajateltu toisiinsa sopiviksi vaan ihan kauneutensa vuoksi ostettu, tosin alhaalla oikealla oleva sopii edelliisiin ostoksiini.

Eilen teimme miehen kanssa suursiivousta ja kesken siivouksen sain häneltä ajatuksen 
- tosin sitä olen kyllä joskus ehdotellut, mutta en pitkään aikaan koska ehdotus ei ole tuottanut tulosta - mutta nyt hän keksi sen "ihan itse". Nimittäin että vaihtaisimme huoneiden järjestystä niin että hänen karaokehuoneestaan tulisi meille makuuhuone ja nykyisestä makuuhuoneesta MINULLE OMPELUHUONE:) Tartuin ehdotukseen viipymättä!
Mittaukset on mitattu ja pöytien ym.paikat pohdittu. Ensi viikolla pääsemme puuhan alkuun:) Tähän asti olen ommellut kodinhoitohuoneessa ja tilkkuiluun liittyviä tavaroita on ympäri huushollia, lieneenkö mies kyllästynyt katselemaan niitä. Uudella huonejärjestyksllä saadaan toivottavasti tavarat pysymään yhdessä ja samassa paikassa.

9 kommenttia:

 1. Joskus asiat etenevät parhaiten, kun antaa Miehen keksiä ne ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun pääsi ehdottamaan ihan ite. Nyt se sitten helpommin toteutuu.
  Joskus omassa elämässä huvitti, kun jotain ehdotin, ei vastakaikua,mutta sitten jonkin ajan kuluttua mies sitten ehdotti samaa ikiomana ajatusenaan.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Meilläkin vaihdettiin nukkumaan pienempään joskus reilu puolivuosi sitten ja sain ison makkarin kässähuoneeksi. No, on niitä neulelankoja edelleenkin pitkin muuta huushollia, mutta pikkuhiljaa kaikki löytää paikkansa.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kankaat olet tilannut! Oma ompeluhuone on ihan hyvä, kun ne tavarat ja kankaat vain pysyisivät siellä.

  VastaaPoista
 5. Signorinan kankaat on hienoja! Ihan erilaisia kuin Eurokankaan myymät.
  Luksusta on oma ompeluhuone :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun itse ehdotti, niin toteutuskin on yleensä nopeaa:) Oma ompeluhuone on aina hyvä asia!
  Singorinan kankat ovat tosi hienoja!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut uudesta huoneesta! Kauniit kankaat, minäkin tein tilauksen...

  VastaaPoista
 8. Olipas mieheltäsi fiksu ehdotus! Tuollaiseen ei kannata missään tapauksessa sanoa, että no sitähän minä olen jo sanonut. Luin ensin, että miehen vanha karatehuone, mutta se olikin karaokehuone. Kohta saamme varmaan ihastella uutta ompelimoa! Moni on käynyt Signorinassa shoppailemassa, itse en ole sinne vielä ehtinyt. Kauniita kankaita siellä näyttää olevan.

  VastaaPoista
 9. Voi, ompeluhuoneen saaminen ja etenkin sen suunnittelu on varmasti ihanaa! Tulen sitten virtuaalisiin tupaantuliaisiin! Minä olen tilannut kahta Signorinan kangasta, aivan huippulaatuisia molemmat. Toisesta tuli vauvanpeiton tausta, toinen vielä odottelee käyttötarkoitustaan.

  VastaaPoista