maanantai 1. syyskuuta 2014

Meren aalloilla

 Lauantaina oli miehen kuoron levyn - Meren aalloilla- julkistamistilaisuus torilla. Väkeä ei ollut 40 000 kuten Cheekin konsertissa ei ollut 4000 eikä edes 400 mutta aika paljon ihmisiä kertyi kuuntelmaan kun laulut alkoivat:) Mielestäni ihan kiitettävästi ja muutamia ostajiakin näin kuvassa olevan rouvan luona konsertin päätyttyä. Levyllä on paljon miesten komeasti esittämiä lauluja.



Tilaisuuden päätyttyä lähdimme luontoon meren aalloille kahvitermari mukanamme. Aurinko paistoi kuumasti ja päivä tuntui kesäiseltä. Vielä on hyödynnettävä näitä päiviä ennenkuin syysmyrskyt tulevat.




Sinikirjavaa Nalle-lankaa oli jäänyt pieni kerä. Sain sen ujutettua näihin sukkiin. 


Työkaverit pääsivät yllättämään minut perjantaiaamuna pienellä kauniilla tilaisuudella josta sain muistoksi kauniin kukkakimpun ja kylpylälahjakortin. Miespuolinen työkaveri oli kirjoittanut tarinan jossa hän peilasi tilkkutyötä elämän eri vaiheisiin, hieno kirjoitus. Olin ymmälläni että nuori kaveri osaa ajatella asioita niinkin syvällisesti mitä hän oli kirjoittanut. Lisäisin tekstin teillekin luettavaksi mutta en osaa liittää sitä vaikka se on minulla myös sähköisessä muodossa.


Nyt nautin lomasta!

7 kommenttia:

  1. Miesten kuorolaulua on ilo kuunnella! Onneksi olkoon ja luovaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon! Hauskaa lomaa. Kovasti tykkään noista sukista :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää lomaa ja onnea. Mieskuorolaulua kuuntelee mielellään. Sukat ovat kauniit samoi kuin saamasi kukkakimppu.

    VastaaPoista