torstai 28. elokuuta 2014

Sukat ja blokit

Olen niin saamaton. Päivät vierivät eteenpäin ja minä en saa mitään aikaiseksi ompelurintamalla. Aikaa ei tahdo olla ja silloin kun sitä on niin ei vaan viitsi tai jaksa tai on muuten vaan laiska:) Vaikka intoa kyllä riittäisi mutta jokin vaan estää ryhtymästä toimeen:)
Uuteen työhön on muutama blokki ommeltuna. Leikattuja osia on vielä paljon! Maanataina alkaa parin viikon loma ja sitten pistetään kone surraamaan paitsi että lomalle on suunnitelmia jotka estävät kahdenkeskeiset hetket koneen kanssa:)
Sukkia sentään voi neuloa telkkaria katsellessa. Mies kyllä jo kyseli että mihinkäs niitä noin paljon tarvitaan. Joten sitä tahtia kannattaisi hieman hidastaa, sukkia ei todellakaan tarvita montaa paria yhtä aikaa. Niitä vaan on mukava tehdä kun jotain lankaa jää vähän jäljelle niin heti päässä pyörii mietteet miten sen yhdistäisi johonkin toiseen lankaan:)
Väriyhdistelmä näissä sukissa: vaalenpunainen ja petroolinsininen. 

10 kommenttia:

 1. Sukkiahan ei KOSKAAN voi olla liikaa!! :o)
  Kyllä se ompeluinspis sieltä vielä putkahtaa, ennemmin tai myöhemmin - puhun kokemuksesta, meitsillä yleensä vähän myöhemmin... ;o)

  VastaaPoista
 2. Et varmasti ole saamaton! En usko lainkaan. Siinähän on blokkia leikattuna ja ommeltuna, eli aikaan saatua.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. itse vasta suunnittelen kutimia syksyyn. Kun touhuan päivän pihalla olen iltaisin niin valmis sänkyyn, ettei vielä ole alaknut tuoa kutomis rumba, mutta kohta alkaa.
  On kiva sitten nähdä mitä yhteistyö koneen kanssa taas saakaan aikaiseksi. Olet niin taitava kaveri koneesi kanssa.

  VastaaPoista
 4. Sinäkö laiska? No, et ensinkään! Sinullahan on ollut ihan hengästyttävä tahti valmistuneiden töittesi kanssa ja lisäksi puutarhasi kukoistaa. Sukissa kivat värit.

  VastaaPoista
 5. No, et varmasti ole laiska tai saamaton, nytkin olet tehnyt sukkia ja leikannut monta blokkia:)

  VastaaPoista
 6. Sama vika rahikaisella Irma ;). Kirjaimellisesti..

  Joskaan mun kohdalla ei ole kyse ompelusta, vaan kaikesta muusta, mitä haluaisin tehdä, mutten vaan näköjään tee :). On niin monta projektia päässä yhtäaikaa, että kun en osaa päättää, mistä aloittaisin, en näköjään aloita mistään :)

  VastaaPoista
 7. Blokeissa on upeat värit! Hiljaisempina aikoinahan ne huippuideat muhivat toteuttamiskuntoon, ja mikä sen parempi sivutyö siihen kuin sukkien neulominen! Kun sormilla on järkevää tekemistä, aivoilla on tilaa hyrrätä tehokkaasti!

  VastaaPoista
 8. Mullakin on kertynyt sukkia varastoo, kun niitä on kiva kutoa :)

  VastaaPoista
 9. Kivat sukat.Kyllä se into varmasti palaa, kun tulee nuo pitkät ja pimeät illat !

  VastaaPoista
 10. En minäkään kutsuisi sinua laiskaksi. Tunnistan kuitenkin tuskailusi kovin tuttuna, kun tekisi kovasti mieli ommella, mutta ei vaan saa aikaiseksi. Tulee jumi ja sitten helposti unohtuu moittimaan itseään, vaikka harrastamisen pitäisi olla ennen kaikkea hauskaa. :)

  Välillä vaan on vaihdettava luomisen tapaa, jotta aivot saavat levätä ja kehrätä uusia ideoita. Väkisin ei kannata pakertaa, joten jos ompelu ei maista, sukanneulominen on hyvää vaihtelua. Ja kuten joku jo sanoikin, sukkia ei ole koskaan liikaa.

  VastaaPoista