tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kesälomalla ollaan:)

Mielenkiintoinen sää loman toisena aamuna:)No, lomasää kuin lomasää;) Elellään sen mukaan. Eilen vielä päästiin ulkotöitä puuhastelemaan eli rikkaruohoja poistamaan, tämä päivä onkin vietetty sisäpuuhissa ja vähän ommellen:) Onneksi ollaan loman alussa joten toivoa on vielä auringonpaisteestakin.

Aika kylmää on luvattu ensi yöksi, vien varmaankin kynttilöitä kasvihuoneeseen lämpöä tuottamaan tuleville tomaateille ja muille vihanneksille, siis ainakin toivon että sieltä niitä ilmestyisi. Kaksi vähän mautonta mansikkaa jo saatiin maistiaisiksi amppelista, ehkä niistäkin tulee paremman makuisia kun rupeavat tuottamaan enemmän satoa:) 


Kesäaamuna lumituiskun jälkeen.

13 kommenttia:

 1. Reipas räntäsade yllätti täälläkin, kylmä on kuin kellarissa, hrrrrrr. Vaan tuntuupa sitten pienikin paiste sen mukavammalta! :o)

  VastaaPoista
 2. Vähän arvaamaton on tämä meidän kesä tänä vuonna. Uskomattomalta näytti kun tosiaan alkoi lunta tupruttamaan, huh, onneksi suli pois ja aurinko paistoi heti perään. Saisi kyllä lämmintä tulla jo :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ei ole satanut lunta, mutta kylmä on ja vettä sataa:(
  Hyvää lomaa, perässä tullaan!

  VastaaPoista
 4. Ikävää tuo räntäsade. Toivottavasti lämpiää pian. Mukavaa lomaa ;)

  VastaaPoista
 5. Erityisen hyvää lomaa!Varmuudeksi voisit tehdä kasvihuoneen päälle jonkun ihanan tilkkupeiton, yöt kun ovat niin kylmiä.

  VastaaPoista
 6. Aika kummallisia säitä on pidellyt koko vuoden. Lumetonta talvea seurasi hyinen kesä. Täällä ei sentään ole satanut lunta, mutta vettä senkin edestä ja toisinaan tuulee niin, että kattopellit kolisevat.

  Toivon sinulle aurinkoista ja lämmintä kesälomasäätä.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti loman edetessä sääin paranee, nyt on aikan näillä keleillä ihan sallittua käyttää aikaansa ompelemiseen tai lukemiseen tai nukkumiseen tilkkupeiton alla....

  VastaaPoista
 8. Kylmä sää on tosiaan oiva alibi ompelukoneen ääressä ahertamiselle! Minä olin onnekas kun olin kaksi edellistä viikkoa lomalla :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis valkoinen kukka-amppelisi sopii oikein hyvin lumiseen taustaan.? Lämmintä odotellaan täälläkin, yöllä oli +1 lämmintä. Hyvää lomaa ja Juhannusta vilusta ja lumesta huolimatta.

  VastaaPoista
 10. Hyvää lomaa ja juhannusta! Kesä kuitenkin vaikka vähäluminen :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää lomaa ! toivotaan että sää lämpenisi.

  VastaaPoista
 12. Loma on lomaa vaikka sataisi vanhoja ukkoja taivaalta! Oli tuo lumisade hurjaa, olin ajamassa kohti Hämeenlinnaa ja hyvä kun näki eteensä. Mutta nauti lomasta ja toivotaan hyviä ilmoja.

  VastaaPoista
 13. Lomaa odottelen minäkin. Sitten ompelukone kuumaksi. Tämäänkin on satanut koko päivän.

  VastaaPoista