keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Magic Star Block

Kankaiden valinta tilkkutöihin on joskus helppoa ja joskus enemmän ja joskus vähemmän hankalaa. Tähän blokkiin valinta oli hankalaakin hankalampaa, en millään meinannut löytää sopivia. Alkuperäisen ohjeen valinnoista en oiken pitänyt enkä kulmissa olevien isojen neliöiden korostumisesta noin voimakkaasti, yritin saada tähän vähän neutraalimman vaihtoehdon. Jos näistä blokeista ommeltaisiin iso työ voisi olla että isot kulmaneliöt sopisivatkin hyvin silmääni:)


Magic Star Block

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo sinun oma versio!

  Ja ihanaa kun olemassa ihmisiä, jotka jaksavat värkätä kaikkia kauniita, mutta aikaavieviä käsitöitä. Oma energiani sillä saralla on valunut johonkin jo ihan liian kauan sitten.
  Varmaan sinne samaan kaivoon, mihin puutarhainnostuskin kaikkien epäonnistumisten jälkeen hukkui :)

  VastaaPoista
 2. Hienosti "fussy cut" neliöt! Olet todella nähnyt vaivaa.

  VastaaPoista
 3. Annukka:Meillä kaikilla on omia vahvuuksia: Kovasti olen paneutunut tilkkutyömaailmaan, joskus onnistun ompeluksissani joskus taas en:) Puutarhainnostus on minulla myös keväisin mutta joka kerta saan pettyä jossakin kohdassa. Kun ei ole multasormea niin ei ole mutta yritetään kuitenkin.
  Kirjoitustaitoa en taida yhtään, siinä kadehtin niitä jotka osaavat!!
  Tilkunviilaaja:En tiennytkään että noilla neilöillä on tuollainen "nimi". Heti piti käydä googlettamassa ja opin jotain uutta!!:)Kiitos tiedosta:)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis blokki! Minä suunnittelen tänä kesänä tekeväni omalle pikkuneidille torkkupeittoa. Parhaillaan etsin sopivaa mallia.

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunis blokki! Minä suunnittelen tänä kesänä tekeväni omalle pikkuneidille torkkupeittoa. Parhaillaan etsin sopivaa mallia.

  VastaaPoista
 6. Kangasvalintasi ovat tosi onnistuneet. Ihan samaa ei voi snoa alkuperäisestä.

  VastaaPoista
 7. Onneksi ehdin nähdä blokkisi ennen kuin aloitan omaani. Blokkisi on paljon kauniimpi kuin ohjeen kankailla tehty ja tähti tulee todella kauniisti esille. Minullekin tuo fussy cut oli ihan uusi juttu.

  VastaaPoista
 8. Paljon kauniimpi väritys tuossa sinun blokissasi. Sinulla on aina hienot värit töissäsi.

  VastaaPoista
 9. Kaunis blokki kauniista kankaista, todellakin paljon parempi kuin alkuperäinen malli

  VastaaPoista