perjantai 10. toukokuuta 2013

Rock Around The Clock

Eilisillan aikaansaannos on tässä tai tein kyllä muutkain. Ei tässä hommassa koko iltaa mennyt, nopeatekoinen oli! Ehdin jo aloitella Rapid City-työn tikkausta. 
Vaikka blokki oli helppo sain siihen ensin virheenkin aikaiseksi. Ompelin kahteen neliöön väärät tummat ja vaaleat vastakkain. Sitten vaan purkamaan ja uudelleen ompelemaan, kunnes taas olin ommellut yhdet neliöt väärin:) Joten kyllä tällä systeemillä aikaa kuluu näinkin pienen ja helpon työn aikaansaamiseksi.
Blokki näyttää pyörivän vastapäivään, vaihtamalla tummien ja vaaleiden paikkaa saisi sen pyörimään myötäpäivään mutta enää en pura, olkoon näin:)


Rock Around The Clock
Kahteen viimeisempään kirjoitukseeni on taas tullut outoja kommetteja jotka olen poistanut. Muutaman kerran niitä tuli aiemminkin ja sain silloin ohjeen muuttaa sähköpostiosoitteen @-merkkiä ja kun sen tein niin vähään aikaan näitä outouksia ei tullut. Seuraan tilannetta ja mietin mitä jatkossa teen jos niitä vielä tulee.

5 kommenttia:

 1. Kaunis rokki-blokki! Itsekin sain läjäpäin outoja roskakommentteja, eivätkä loppuneet ennenkuin laitoin asetuksista kommenttien sanavahvistuksen takaisin päälle. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis blokki!
  Perästäpäin tullaan... Olen vähän jälkijunassa noiden blokkien kanssa, vaikka niitä harvakseen tuleekin. Olisko ajan käytössäni korjaamisen varaa??? OLISI!!!
  Olet hyvin ehtinyt tehdä vaikka on ollut remonttia ja juhlien järjestelyäkin.
  Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää.

  VastaaPoista
 3. Kivaa nähdä BOM tämänkin värisen. Blogggerissa on hyvä roskapostisuodatin. Minullekin tulee englanninkielisiä roskaposteja, joissa kehotetaan menemään milloin millekin sivustolle. Ne eivät näy muille, koska asetuksieni mukaan ne menevät roskapostikansioon, josta sitten poistan ne. Maailma on valitettavasti tällainen. Toiset yrittävät ilahduttaa kanssaihmisiään kertoilemalla kivoista asioista ja jotkut yrittävät aiheuttaa vahinkoa näille. Katso bloggerin roskapostiasetukset ja tiukenna niitä.

  VastaaPoista
 4. Roskaposti on todella ikävää. Kirjaintunniste auttaa varmasti spämmiä vastaan, samoin se, että muutat @-merkin blogisi etusivulla joksikin muuksi (esim. kirjoittamalla at). Toivottavasti myös Bloggerin oma roskapostisuodatin toimii.

  Blokissasi on kiva väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen blokki!
  Roskapostit ovat ikäviä, itse en ole vielä tähän mennessä saanut kun yhden ja toivottavasti en saakaan (täytyy koputtaa puuta)
  Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista