torstai 9. toukokuuta 2013

Juhlat on juhlittu onnistuneesti:)

Juhlahulinassa vierähti melkein pari viikkoa. Ensin juhlien valmistelua, sitten onnittelujen vastaanottoja jo ennen vappua. Kun miehen varsinainen syntymäpäivä on vappuna niin muutamat onnittelukäynnit olivat jo vapun aattona. Vappupäivän olin itse töissä mutta poika oli järjestänyt isälleen menoa syntymäpäiväksi:) Pari vierailuakin saatiin siihen iltapäivään. Seuraavat päivät sainkin olla vapaalla ja oli todella mukava valmistella leivonnaisia ja siivouksia lauantaiksi, juhlapäiväksi, kun ei tarvinnut kiireen kanssa niitä tehdä.
Lauantai oli todella ihana päivä. Tytär ja vävykokelas sekä poika ja miniäkokelas olivat apuna tarjoiluissa pyytämättä:) Tämän ansiosta ehdin itsekin välillä hetkeksi rupattelemaan mukavia vieraiden kanssa. Miehelle järjestämäni yllätyksen sain onnistumaan täydellisesti! Hän ei arvannut koko aikana siitä mitään ja ilme oli näkemisen arvoinen kun yllätys saapui ovesta sisään:) 
Alkuviikon pieneltä reissulta on nyt selviydytty ja arki on pikkuhiljaa palaamassa elämään, kiva niinkin. Nyt voin taas paneutua ompeluksiini PITKÄN:) tauon jälkeen. Kahvipöytä olisi niin mukava kattaa aina oikealle pöydälle, siitä saisi paljon näyttävämmän näköisen.  Mutta missäs vieraat sitten kahvittelisivat?Enismmäisenä on vuorossa pieni, nopeasti valmistuva BOM-työ ja sitten on suunnitteilla Rapid City-peiton tikkaus. Toivottavasti saan sen valmiiksi tämän loppuviikon aikana. Kovasti olisi halua siirtyä jo uusiin malleihin joita selaamani blogit on nyt pullollaan:)

5 kommenttia:

 1. Juhlan jälkeen arki saa, jossain kait on sanottu niin, ja niinhän se on. On oikeastaan vielä juhlaa kun saa muistella kaikkea tapahtunutta!
  Onnea ompeluksille!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä leipomuksia, nam, nam! Kauniisti laitettu.
  Juhlat työllistävät aina monta päivää, mutta sitten on taas kiva palata arkeen ja muistella onnistuneita juhlia.
  Ihania leivoksia sulla tuolla hyllyssä!
  Hyviä ompeluksia ja helatorstaita!

  VastaaPoista
 3. Juhlat ovat mukavia ja virskistäviä etappeja elämän varrella. Työtähän ne toki teettää, mutta ovat yleensä kaiken vaivan arvoisia. Mukavaa toipumista ja juhlien muistelua ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Apua, putosin kärryiltä; mikä se lahja yllätys oli, joka käveli ovesta sisään? Herkullisen näköisiä tarjottavia on ollut!

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista