torstai 26. tammikuuta 2012

Paljon kankaita ......

.....sain palkinnoksi Jokkemaan blogissa olleen arvonnan voitoksi:) Blogin kirjoittaja oli laittanut rypistetylle paperilapulle kolminumeroisen luvun ja tehtävänä oli ainoastaan arvata tuo luku ja lähinnä siihen osunut olisi voittaja. Kirjoitin kommenttiin numerot joka sillä hetkellä pälkähti päähäni miettimättä minkäälaista loogisuutta blogissa olleisiin päivämääriin ym. Melkein jo asian unohtaneena sain viestin että olinkin voittaja. Uskomatonta, luku oli aivan sama kuin hänen paperissaan -724. Jee, kivaa ja mieleistä! Tämän kuultuaan mieheni kysyi minulta että voisinko ryhyä lottoajaksi:))
Paketissa oli kankaita ja PALJON. Mittasin ne ja yhteensä niitä oli 14m!! Yksi kankaista onkin jo pelastamassa minut eräältä ongelmalta:)
Lisäksi paketissa oli itse valmistettu värikartta-kalenteri, joka kuudella omat värit. Tämäkin on kiva. Vien sen töihin jotta toisetkin saavat ihailla kauniita kuvia:)


6 kommenttia:

 1. Paljon, paljon onnea. Hyödyn lisäksi "kangasterapiaa"!

  VastaaPoista
 2. No jopa sattui oikealle ihmiselle voitto. Oikein paljon onnea sinulle

  VastaaPoista
 3. Jopas sinua lykästi,ONNEE!
  Eivät ole turhanpanttina kankaat sinulla,jalostat taatusti taitaviksi tuotteiksi.

  VastaaPoista
 4. Kävipäs sinulla kiva tuuri, kun sait kankaita palkinnoksi ;D

  VastaaPoista
 5. Lämpimät Onnittelut voitostasi. Alahan pelaamaan lottoa. Tuollaisella maagisella numerojutullahan saat heit päävoiton ;) Kauniita kankaita saitkin hurjan määrän.
  Olipa herkullista tarjottavaa tuossa edellisessä postauksessai

  VastaaPoista
 6. Kiva että niille tulee hyvää käyttöä! Ja on kiva kuulla paljonko siinä oli kun en itse viitsinyt ryhtyä siistejä pinkkoja aukomaan. Minullahan näitä hamstaruksia piisaa, täytyy taas ensi arvonnan aikaan katsoa mitä varastoista löytyy ylimääräistä ;)

  VastaaPoista